Construcció d’equips entre vinyes

Categories: Activitats i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Un grup d’unes noranta persones, entre treballadors i familiars de l’empresa Josep’s Mobiliari d’Hostalric, van participar en l’activitat de verema que ofereix Celler La Vinyeta. Aquesta empresa, dedicada a la fabricació de mobles de fusta, va decidir fer la trobada anual a l’Empordà i complementar-la amb aquesta experiència.

Una experiència única

La verema és un moment molt especial per als amants del vi. És el moment de la collita, quan el raïm es converteix en vi.

La Vinyeta, un celler familiar de l’Empordà, ofereix la possibilitat de viure de prop aquesta experiència i participar en la feina de tallar el raïm i trepitjar-lo amb els peus, tal com es feia antigament.

El raïm es recull de mitjans d’agost a principis d’octubre. Cada any el Celler la Vinyeta organitza activitats de verema per a grups.

La verema és una experiència única que ens connecta amb la natura i amb el procés de producció del vi. És una oportunitat per aprendre sobre el món del vi i per passar una jornada divertida i inoblidable.

Les propostes d’un projecte familiar i sostenible

El Celler la Vinyeta és un projecte familiar, jove i dinàmic, que a partir de la seva activitat vitivinícola ha apostat pel turisme sostenible d’incentius. A més a més, promou la recuperació de pràctiques agràries tradicionals que afavoreixen la conservació de l’ecosistema, com la transhumància o l’apicultura.

La Vinyeta organitza activitats participatives relacionades amb el vi i els productes de la terra, molts dels quals són de producció pròpia. Visites, tastos de vins, esmorzars, tallers de cuina participatius, cursos de tall de pernil i verema activa, entre altres propostes, es fan al celler, situat en un paratge privilegiat entre vinyes i oliveres.