La Costa Brava i el Pirineu de Girona reforcen la seva promoció a Madrid

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.
Translation Priorities: Optional.

Amb el fil conductor de la campanya “Viu el Doble”, l’Afterwork del Costa Brava Girona Convention Bureau i el Club Premium del Patronat  de Turisme Costa Brava Girona va aplegar quaranta-quatre prescriptors i agents de viatges de Madrid amb divuit entitats i empreses turístiques gironines amb l’al·licient de reprendre el contacte i generar noves oportunitats de negoci pel 2022.

La trobada va tenir lloc al Kitchen Club de Madrid, on es va presentar l’oferta premium i de negocis de la costa Brava i el Pirineu de Girona a través de dinàmiques de networking creatives i autèntiques que van afavorir la interacció entre els representants de les agències i les entitats turístiques gironines assistents.

Les activitats van consistir en un taller de gastronomía a càrrec de la Gastronòmica, un taller de winefulness, amb Edgar Tarrés, i un taller d’emocions, arti i creativitat DO Empordà a càrrec de ESS by Mònica Traviesa.

L’acció va concloure amb un sopar gastronòmic elaborat pel cuiner amb estrella Michelin Francesc Rovira, del restaurant Fonda Xesc, de Gombrèn, amb el suport de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès, en el qual es van servir vins de la Ruta del Vi DO Empordà.

Les agències presents, entre les quals s’hi comptaven Exclusive Travels Spain, The Real Thing, Travel Life DMC, Exclusive Spain Tour & Events, Tik Tak Events, BCD Meeting & Events, Staff Eventos, BMC Events i BCD Meeting & Events, van acollir molt favorablement les propostes de la destinació.

L'Afterwork en imatges