La Mobile Week es planta a Girona

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Per primer cop, la Mobile Week surt de l’àrea metropolitana de Barcelona per apropar el congrés a diferents territoris de Catalunya. Una setmana abans del Mobile World Congress, Girona acollirà un seguit d’activitats al voltant de la tecnologia que s’organitzaran en diversos espais de la ciutat.

Un espai diferent cada dia

Entre el 22 i el 25 de febrer se celebraran una dotzena d’actes que inclouen conferències, taules de debat i experiències innovadores i que tractaran temes relacionats amb la transformació digital de la societat i vinculats amb el territori. La seu d’aquestes activitats serà diferent cada dia.

La primera jornada, centrada en l’aplicació urbanística de les noves tecnologies, tindrà lloc a la sala d’actes del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Girona.

L’endemà, l’auditori del Centre Cultural de la Mercè acollirà conferències sobre educació i igualtat. La jornada finalitzarà amb un àpat al claustre del mateix centre, al qual assistiran Domènec Espadaler, president de la Cambra de Comerç de Girona; Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, i Esteban Radolfi, director de la Mobile Week.

El Centre Cultural de la Mercè, un antic convent construït al segle xiv, és un dels espais singulars de l’oferta MICE del Costa Brava Girona Convention Bureau, com també ho és la sala de graus de la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona (UdG), on se celebraran les conferències i debats sobre les noves economies que tancaran la primera edició gironina de la Mobile Week.

Talent MICE al mobile

El tercer dia de la Mobile Week, a la UdG, pronunciaran sengles conferències dos empresaris gironins membres del Costa Brava Girona Convention Bureau. D’una banda, la del ponent Josep Serra, fundador de La Vinyeta, porta per títol «Casos Vusiness: Economies socials i solidàries»; i d’una altra, la que pronunciarà Marc Casadellà, d’Ocitània, es titula «Les noves economies a debat: Economies socials i solidàries».

Consulteu les activitats de la Mobile Week Girona