L’oferta gironina de MICE, convidada estrella a la gala d’aniversari de SOP Events

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona va ser la destinació convidada a la gala d’aniversari de SOP Events, una de les agències d’esdeveniments i reunions més importants de Tolosa de Llenguadoc.

Els més de tres-cents cinquanta clients corporatius de l’agència que s’hi van aplegar van participar en un workshop, acompanyats de l’Hotel Spa Terraza i l’Hotel Camiral al PGA Catalunya Resort, mentre dues grans pantalles mostraven exclusivament continguts de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

La Cuina de l’Empordanet va ser l’encarregada de donar el toc gastronòmic a la gala, amb un aperitiu ofert pels xefs dels restaurants La Blanca, de l’Hotel Restaurant Llevant, i Aradi.

Els esdeveniments tecnològics van ser el fil conductor de la gala d’aniversari, amb la presència de robots i elements generats per simuladors de realitat virtual.

Aquesta acció ha permès promocionar l’oferta de turisme de negocis, congressos, convencions i incentius (MICE) entre directius i professionals d’importants empreses del mercat francès, i dona continuïtat a la col·laboració amb SOP Events, amb la qual el Costa Brava Girona Convention Bureau va organitzar l’«Afterwork MICE Corporatiu» a Tolosa de Llenguadoc, la tardor passada.