L’assemblea del Lloret Convention Bureau es reuneix a l’Azure

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

La Trobada Anual i XI Assemblea General dels membres del Lloret Convention Bureau es va fer de nou en format presencial a l’Hotel l’Azure, que ha celebrat recentment el primer aniversari de la seva inauguració.

Una setantena de membres i entitats col·laboradors del Lloret Convention Bureau, com el Catalunya Convention Bureau i el Costa Brava Girona Convention Bureau, van assistir a la trobada per fer balanç de les activitats del 2021 i conèixer el pla d’accions d’aquest any.

Tot i que encara amb algunes restriccions per la pandèmia, el 2021 va començar una recuperació progressiva de l’activitat MICE a Lloret de Mar, amb esdeveniments nacionals i internacionals com el Congrés Mundial de Turisme Esportiu, amb més de 600 participants. Quant al segment d’esdeveniments corporatius, el municipi va acollir més de 60 convencions, jornades i reunions de conegudes empreses multinacionals de diversos sectors.

El pla d’accions d’aquest any se centra a consolidar una estratègia de posicionament dins del mercat associatiu amb un pla de comercialització específic en ciutats com Màlaga i València i en organitzar un roadshow propi en el mercat francès.

Amb el suport dels seus membres, el Lloret Convention Bureau i el Costa Brava Girona Convention Bureau treballen conjuntament en accions de promoció per atraure l’organització d’esdeveniments al territori i per donar resposta a les necessitats dels organitzadors que busquen localitzacions genuïnes i alternatives a les grans ciutats europees.