MICE gironí molt present a París

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.

El Costa Brava Girona Convention Bureau ha promocionat l’oferta MICE de les comarques gironines amb un dinar-debat a l’Hôtel Le Bristol de París el 18 de maig, amb un menú de tres estrelles Michelin, acompanyat de vins de la D.O. Empordà, a càrrec del xef Eric Frechon.

Hi van assistir 11 agències de viatges de negocis i representants d’empreses organitzadores d’esdeveniments corporatius. Els assistents van participar en una sessió de networking estructurada al voltant d’un dinar on els membres del CBGCB desplaçats a París van fer diverses presentacions sobre l’oferta de la destinació. Al voltant de la taula es van desgranar les necessitats de les agències i les diferents propostes MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Un moderador va dinamitzar la sessió proposant temes de debat. Aquest format va permetre una gran màxima interacció entre tots els participants, amb una proposta engrescadora en un entorn agradable. Els participants, que en molts casos no coneixien prèviament la destinació, van mostrar especial interès per activitats d’incentiu genuïnes relacionades amb el territori. Respecte a les seves preferències a l’hora de triar allotjament pels seus grups, la qualitat i la diversitat de l’oferta va ser un punt en comú.

La iniciativa era part de l’acció organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona en col·laboració amb el Catalan Tourist Board de França, consistent en tres dinars simultanis per els productes Enogastronomia i Cultura, MICE i Premium.

Enogastronomia: el punt de trobada

La vetllada va tenir com a cloenda un sopar presentació organitzat pel Wine & Business Club al mateix Hotel Le Bristol. El club agrupa a socis i alts directius de les principals empreses i professionals liberals de la capital francesa que comparteixen l’interès pel vi.

Aquests sopars es fan cada mes, amb una temàtica concreta. En aquesta ocasió el motiu va ser la Costa Brava i el Pirineu de Girona, amb la conferència «La Costa Brava a Catalunya, terra d’innovació i talent» oferida per en Joan Roca, copropietari del restaurant El Celler de Can Roca, i en Juan Manuel Sevillano, gerent de la Fundació Gala Salvador Dalí.  El president de la Diputació de Girona i Patronat de Turisme Costa Brava Girona va presentar la destinació als dos-cents trenta socis del Wine & Business Club.

Durant la vetllada es van degustar productes del segell Girona Excel·lent i el sopar, també a càrrec del xef Eric Frechon, es va maridar amb vins de la DO Empordà.

Participació a la jornada MICE d’OET

El 23 de maig vam tornar a ser a la capital francesa per participar a la jornada organitzada per Turespaña mitjançant l’Oficina Española de Turismo de París amb la col.laboració de l’Spain Convention Bureau. També hi van ser presents alguns membres del Costa Brava Girona Convention Bureau: Evenia Hotels, URH Hotels, Hotel Santa Marta i Salles Hotels.

Vam tenir ocasió de presentar la destinació Costa Brava-Pirineu de Girona en dos workshops: un al matí, adreçat a travel managers i organitzadors corporatius, i un altre a la tarda, dedicat a les agències MICE. Els professionals de turisme de negocis amb qui vam tenir oportunitat de parlar van valorar molt positivament les propostes d’incentius del nou catàleg Genuine Corporate Experience.

Una “ruta del vi” per les diferents destinacions participants va ser el fil conductor de les sessions. La D.O. Empordà va estar representada per una de les propostes del celler La Vinyeta.