Els membres del CBGCB validen el pla d’accions 2017

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.

Els mercats estatal, francès, alemany, suís, nòrdic i del Regne Unit són els prioritaris en aquest pla d’accions del 2017.

Algunes d’aquestes accions han tingut lloc durant els primers mesos de l’any. El mes de març el Costa Brava Girona Convention Bureau (CBGCB), conjuntament amb el Girona City Convention Bureau, va col·laborar en l’organització de l’Assemblea Anual Spain DMC’s a Girona, on hi van participar 30 directius de les principals agències estatals que van conèixer la destinació amb activitats d’incentiu organitzades en diversos punts del territori.

Altres activitats realitzades han estat la participació a la fira internacional IMEX Europa a Frankfurt del 16 al 18 de maig, amb un resultat de 18 entrevistes; la celebració el 10 de maig del workshop a Oslo amb la presència de 30 agències i 12 periodistes; i l’assistència el mes de febrer passat a la Confec Red, on ens vam entrevistar amb 21 professionals del mercat britànic.

Recentment s’han dut a terme accions dirigides al mercat francès, com l’agenda comercial a Montpeller, un dinar-debat amb algunes de les agències més importants de la capital francesa, o la participació al workshop de l’Oficina Española de Turismo, també a la París.

Entre les activitats previstes per aquest any es va destacar l’organització de tres workshops propis: L’Afterwork Costa Brava, activitat adreçada a les agències estatals que s’emmarca dins de la Setmana de la Costa Brava a Madrid; el Costa Brava Challenge Week, una experiència a les comarques gironines compartida entre organitzadors nacionals i internacionals i les empreses del sector del territori; i l’Afterwork Associatiu Costa Brava, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta MICE del territori i els suport dels Convention Bureaux a prescriptors gironins d’associacions per incentivar l’organització d’esdeveniments a les comarques de Girona.

La promoció es farà també a través de l’assistència a fires com l’IBTM a Barcelona o workshops organitzats per tercers, entre els que destaquem el M&I Forum Europe Summer a Sevilla a finals de juny.

Les agendes comercials, amb un bon retorn en nombre de peticions l’any passat, es continuaran potenciant aquest any. El total de 170 peticions de negoci rebudes el 2016 assenyala el CBGCB com una referència per les agències i organitzadors corporatius a l’hora de rebre assessorament i suport per organitzar esdeveniments al territori.

El pla es va presentar abans d’ahir durant l’Assemblea Anual del Costa Brava Girona Convention Bureau, que va comptar amb la presència del President de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, i el Director General del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos.

Els membres de l’entitat que es va aplegar al Mas Tapiolas de Santa Cristina d’Aro va votar la composició del nou Consell Assessor pels propers dos anys, el qual tindrà dos nous components: l’empresa d’activitats de team building Humanside Experiences i la DMC Fil Mediterranean Travel Designer. Aquest últim és un dels 10 nous membres que s’han incorporat recentment a l’entitat del total de 140 membres que l’integren.