No renunciïs a res i viu el doble a Costa Brava Girona

Categories: Destinació.
Translation Priorities: Optional.

Diuen que treballes dur o vius molt. Al final sempre és el moment de triar entre una cosa o una altra. I ara! A la Costa Brava i el Pirineu de Girona podràs viure el doble d’experiències i descobrir l’equilibri perfecte entre intenses sessions de treball i activitats socials extraordinàries.

A Costa Brava Girona tens tot el que cal per celebrar els teus esdeveniments i reunions d’empresa i també per organitzar activitats emocionants i memorables: tecnologia, gastronomia, paisatges increïbles, serveis especialitzats i professionals experts per satisfer les necessitats dels clients de turisme empresarial i institucional.

Tot el que necessites, en 6.000 quilòmetres quadrats

Recorrent distàncies molt curtes, es pot anar des de les platges més singulars del Mediterrani fins a les muntanyes més genuïnes dels Pirineus, des de pobles medievals i de pescadors fins a llocs d’interior amb més de quaranta volcans.

A l’oferta MICE de Costa Brava Girona, les instal·lacions congressuals més modernes conviuen amb ubicacions úniques plenes d’història preparades per acollir esdeveniments, sessions de formació i reunions d’empresa.

També pots triar entre hotels urbans amb gran capacitat d’allotjament, complexos de golf vora el mar que reuneixen completes instal·lacions per a reunions, masies centenàries totalment restaurades amb totes les comoditats i exclusives vil·les en entorns naturals.

Vagis on vagis, trobaràs tots els serveis que necessites per al teu esdeveniment o reunió,amb una excel·lent relació qualitat-preu i un tracte proper i flexible.

El doble d’experiències

Amb més d’un terç del territori classificat com a espai natural protegit, no és difícil trobar llocs allunyats de les aglomeracions i lliures de contaminació per organitzar activitats a l’aire lliure segures i emocionants.

Costa Brava Girona és una destinació plena d’històries, cultura i activitats tradicionals vinculades als seus paisatges únics.

En un mateix viatge es pot gaudir d’experiències contrastades, com descobrir el paradís místic de Dalí a través del paisatge, la gastronomia i el patrimoni o el paracaigudisme a Empuriabrava, una de les zones de salt més desitjades del paracaigudisme mundial.

Gràcies a una cuina genuïna que fusiona tradició i avantguarda, podràs convertir cada àpat del congrés, convenció o incentiu en una experiència gastronòmica. No és per casualitat que la restauració de la Costa Brava Girona suma vint-i-una estrelles Michelin distribuïdes en setze restaurants.

Per què escollir quan es pot tenir tot? A la Costa Brava i al Pirineu de Girona hi ha una proposta per a cada moment.

Una proposta competitiva i segura

Les més de 140 empreses i institucions del sector del turisme de negocis que conformen el Costa Brava Girona Convention Bureau estan preparades per mantenir la seva activitat adoptant totes les mesures de seguretat i higiene necessàries per organitzar i acollir esdeveniments que ens ajudin a superar la barrera de la distància i aprofitar al màxim totes les oportunitats per reunir-nos amb els nostres companys, clients o col·legues.

La flexibilitat i l’excel·lència en el tractament, juntament amb preus molt atractius i amb una àmplia adaptabilitat als nous formats digitals i híbrids, fan de l’oferta MICE de la Costa Brava Girona una alternativa competitiva a les grans ciutats europees.