No renuncieu a res i viviu el doble a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Categories: Destinació.
Translation Priorities: Optional.

Diuen que si es treballa dur o es viu amb intensitat, al final cal triar entre una cosa o una altra. I ara! A la Costa Brava i el Pirineu de Girona podreu viure el doble d’experiències i descobrir l’equilibri perfecte entre intenses sessions de treball i activitats socials extraordinàries.

A la Costa Brava i el Pirineu de Girona teniu tot el que cal per celebrar els vostres esdeveniments i organitzar reunions d’empresa o activitats emocionants i memorables: tecnologia, gastronomia, paisatges increïbles, serveis especialitzats i professionals experts per satisfer les necessitats dels clients de turisme empresarial i institucional.

Tot el que necessiteu, en 6.000 quilòmetres quadrats

Recorrent distàncies molt curtes, es pot anar des de les platges més singulars del Mediterrani fins a les muntanyes més genuïnes dels Pirineus, des de pobles medievals i de pescadors fins a llocs d’interior amb més de quaranta volcans.

A l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, les instal·lacions congressuals més modernes conviuen amb ubicacions úniques plenes d’història preparades per acollir esdeveniments, sessions de formació i reunions d’empresa.

També podeu triar entre hotels urbans amb gran capacitat d’allotjament, complexos de golf vora el mar que reuneixen completes instal·lacions per a reunions, masies centenàries totalment restaurades amb totes les comoditats i exclusives vil·les en entorns naturals.

Aneu on aneu, trobareu tots els serveis que necessiteu per al vostre esdeveniment o reunió, amb una excel·lent relació qualitat-preu i un tracte proper i flexible.

El doble d’experiències

Amb més d’un terç del territori classificat com a espai natural protegit, no és difícil trobar llocs allunyats de les aglomeracions i lliures de contaminació per organitzar activitats a l’aire lliure segures i emocionants.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona són una destinació plena d’històries, cultura i activitats tradicionals vinculades als seus paisatges únics.

En un mateix viatge es pot gaudir d’experiències contrastades, com descobrir el paradís místic de Dalí a través del paisatge, la gastronomia i el patrimoni, o el paracaigudisme a Empuriabrava, una de les zones de salt més desitjades del paracaigudisme mundial.

Gràcies a una cuina genuïna que fusiona tradició i avantguarda, podreu convertir cada àpat del congrés, convenció o incentiu en una experiència gastronòmica. No és per casualitat que la restauració de la Costa Brava i el Pirineu de Girona suma vint-i-una estrelles Michelin distribuïdes en setze restaurants.

Per què escollir quan es pot tenir tot? A la Costa Brava i al Pirineu de Girona hi ha una proposta per a cada moment.

Una proposta competitiva

Les més de cent quaranta empreses i institucions del sector del turisme de negocis que conformen el Costa Brava Girona Convention Bureau estan preparades per mantenir la seva activitat adoptant totes les per organitzar i acollir esdeveniments per aprofitar al màxim totes les oportunitats per reunir-vos amb els vostres companys, clients o col·legues.

La flexibilitat i l’excel·lència en el tractament, juntament amb preus molt atractius i una àmplia adaptabilitat als nous formats digitals i híbrids, fan de l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona una alternativa competitiva a les grans ciutats europees.