L’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es presenta al sector associatiu

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.
Translation Priorities: Optional.

Global MICE Forums La Toja 2023

El Costa Brava Girona Convention Bureau va participar en el Global MICE Forums Asociativo a l’illa de la Toja, conjuntament amb el Palau de Congressos de Girona i Catalunya Convention Bureau.

La trobada ens va donar l’oportunitat de reunir-nos amb associacions i organitzadors professionals estatals, i de presentar l’oferta congressual de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Amb aquesta participació, el Costa Brava Girona Convention Bureau reafirmava el seu compromís amb la promoció de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinacions de congressos.

Anunci de la seu del Global MICE Forums Asociativo 2024:

Durant l’esdeveniment, el Costa Brava Girona Convention Bureau va anunciar oficialment que Girona serà la seu del Global MICE Forums Asociativo 2024, que tindrà lloc del 2 al 4 de juliol.

Jornada associativa a Barcelona

El Costa Brava Girona Convention Bureau, juntament amb els conventions bureaux locals, Lloret Convention Bureau, Turisme Garrotxa i Girona City Convention Bureau, i amb Evenia Hotels, va participar en una jornada (workshop) organitzada pel Catalunya Convention Bureau al Món Sant Benet.

L’esdeveniment va reunir dotze associacions mèdiques i científiques estatals per promocionar l’oferta congressual de la destinació.

Durant la jornada vam tenir l’oportunitat de presentar la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació de referència per a esdeveniments del sector mèdic i científic. De la trobada cal destacar les bones perspectives de reunions i congressos en els pròxims mesos per a l’organització.