Aquamare és el nou nom del restaurant de La Costa Beach & Golf Resort

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.

Fruit del canvi recent d’imatge corporativa, La Costa Beach & Golf Resort ha donat un nou nom al restaurant principal del complex, que forma part de la cuina de l’Empordanet. La nova denominació vol destacar l’entitat pròpia de l’Aquamare i la seva proposta gastronòmica, basada en la cuina tradicional mediterrània amb productes de proximitat.

Les sessions de cuina en directe (showcooking) que es fan a l’estiu a la terrassa de l’Aquamare, situada sobre la piscina, són ideals per reunir-se amb tot l’equip al final d’una convenció o, per què no, per donar la benvinguda a l’estiu abans de començar les vacances.

Les petites celebracions i els esmorzars d’empresa tenen el seu espai al Green’s, amb terrassa al costat de la piscina, on també es troba el Mojito’s Bar, obert del migdia al vespre per gaudir d’un refrigeri informal i de còctels de tot tipus. L’oferta gastronòmica d’estiu de La Costa Golf & Beach Resort es complementa amb L’Havana Beach Club, situat a la platja de Pals.

Per tastar l’emblemàtic arròs de Pals a la cassola, dins del mateix complex es troba el Restaurant del Golf de Pals, disponible per celebrar-hi esdeveniments exclusius al vespre.

La nova imatge corporativa de La Costa Golf & Beach Resort reivindica el seu caràcter fresc i mediterrani, connectat amb la natura que l’envolta, i conserva la seva personalitat sòbria i elegant.