Taula del sector MICE a Girona

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

La iniciativa, impulsada pel Girona City Convention Bureau i el Palau de Congressos de Girona, aplega els agents del sector MICE de la ciutat de Girona per coordinar la promoció de la ciutat com a destinació capdavantera del turisme de negocis.

Professionals del sector hoteler, restaurants, guies turístiques, comerços i altres empreses i entitats de la ciutat relacionats amb el turisme de negocis es reuniran cada mes amb l’objectiu de treballar conjuntament per augmentar la captació d’esdeveniments i per impulsar nous productes turístics que afavoreixin una recuperació més ràpida de l’activitat.

La cohesió amb les destinacions turístiques de la demarcació, la transformació digital —amb la incorporació dels nous format híbrids i virtuals a l’oferta MICE— i el posicionament internacional són alguns dels elements que han de contribuir a l’enfortiment del prestigi de la ciutat de Girona com a destinació congressual i de turisme de negocis.

L’acció coincideix amb el 15è aniversari de l’Auditori Palau de Congressos de Girona, en un moment en què les empreses del sector del turisme de negocis s’han vist greument afectades per la pandèmia a causa de les restriccions. Dins del programa d’actes previstos amb motiu de l’aniversari, s’hi inclouen actes commemoratius dels quinze anys de la vessant congressual de l’equipament.