Presentació de l’estudi Automotive & Mobility Events Costa Brava Girona

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.
Translation Priorities: Optional.

Catalunya s’ha consolidat com una de les destinacions capdavanteres en el sector dels esdeveniments d’automoció i mobilitat. En aquest sentit, la Costa Brava i el Pirineu de Girona volen posicionar-se com una destinació de referència per a aquests esdeveniments. Per aquest motiu, s’ha impulsat l’estudi Automotive & Mobility Events Costa Brava Girona, realitzat per la consultora Isabel Juárez, amb l’objectiu d’estructurar tota l’oferta disponible i plasmar-la en un estudi.

L’estudi Automotive & Mobility Events Costa Brava Girona té com a finalitat analitzar la situació actual de l’oferta de la destinació en aquest sector, així com identificar les tendències i necessitats emergents. Per dur a terme aquesta tasca, s’han fet entrevistes a les associacions nacionals d’automobilisme més importants i a seixanta agències estatals i internacionals organitzadores d’esdeveniments d’aquest sector.

La presentació de l’estudi va tenir lloc durant una jornada de formació en la qual van participar Isabel Juárez, que el va presentar davant les empreses associades, i Sara Dambruoso, de SEE Network, i Joan Martí Utset, de Crom Events & Communication, que van aportar una visió més pràctica del desenvolupament i les necessitats d’aquest tipus d’esdeveniments. Durant la sessió, es van debatre els punts forts i les oportunitats de la Costa Brava i el Pirineu de Girona per organitzar esdeveniments relacionats amb el sector de l’automobilisme, i també els aspectes de millora.

El Palau de Congressos de Girona va ser l’escenari de la jornada, amb la col·laboració de Ginjoler, que va proporcionar el servei de càtering per a l’ocasió. Aquesta reunió va aplegar diversos membres del Costa Brava Girona Convention Bureau i va servir per reforçar la col·laboració entre les empreses i institucions locals en aquest àmbit tan prometedor.

L’estudi Automotive & Mobility Events Costa Brava Girona ha estat un primer pas per a la Costa Brava i el Pirineu de Girona en la seva aspiració de convertir-se en una destinació de primer nivell per a esdeveniments d’automoció i mobilitat.