Golf resorts #inCostaBrava #inPyrenees

Categories: Destinació, General, i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Dins la proposta del Costa Brava Girona Convention Bureau trobem cinc complexos turístics de golf situats en entorns incomparables que constitueixen el marc idoni per dur a terme reunions exclusives amb tots els serveis i al·licients i que ofereixen un programa complet d’oci i de feina sense necessitat d’organitzar trasllats.

 

 

HOTEL CAMIRAL & PGA CATALUNYA RESORT

L’Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort és un edifici d’arquitectura singular i totalment integrat en el paisatge. Es troba entre els dos camps de golf de la PGA Golf Catalunya. Un lloc emblemàtic a tan sols quinze minuts de la ciutat de Girona i a cinquanta minuts de la ciutat de Barcelona.

HOTEL PERALADA WINE SPA & GOLF

Hotel boutique de cinc estrelles al cor de l’Alt Empordà, prop de les millors platges de la Costa Brava, està situat en un camp de golf de 18 forats, amb 64 luxoses habitacions i un Wine Spa.

HOTEL EMPORDÀ GOLF

Disposa d’una àrea de 1200m2 amb 3 sales de reunions amb una capacitat en la sala plenària de 120 persones en format escola. Totes les habitacions tenen balcó amb vistes, al camp de golf , a la Muntanya del Montgrí o al poble Medieval de Pals.

HOTEL TORREMIRONA RELAIS GOLF & SPA

Majestuós hotel de 4 estrelles per a desconnectar del dia a dia enmig de l’entorn natural i paisatgístic privilegiat que ofereix l’Empordà.

LA COSTA GOLF & BEACH RESORT

Situat en plena Costa Brava, junt al Golf de Pals i a pocs metres de la platja. L’hotel disposa de 122 habitacions i de 9 sales de reunions, la més àmplia de les quals, el Gran Saló d’Empordà, permet acollir fins a 250 persones.