Reinventeu els vostres incentius a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Categories: Destinació.
Translation Priorities: Optional.

A la Costa Brava i el Pirineu de Girona descobrireu una nova manera de treballar, que fa possible gaudir de reunions productives i també participar en experiències per cohesionar i incentivar equips de treball i grups de professionals.

Experiència MICE completa

La Costa Brava i el Pirineu de Girona són una destinació turística privilegiada, amb una oferta de turisme de negocis molt completa, que inclou tota mena d’espais i serveis per a l’organització d’esdeveniments, reunions, congressos i incentius.

Situada a la costa nord-est de la península Ibèrica, compta amb connexions excel·lents en avió, tren d’alta velocitat i carretera.

L’oferta cultural i natural de la destinació proporciona el marc ideal per celebrar-hi esdeveniments inoblidables i genuïns en qualsevol estació de l’any.

Idees úniques per incentivar i cohesionar

El Costa Brava Girona Convention Bureau ha renovat el seu catàleg, Genuine Corporate Experience, un recurs molt útil a l’hora d’organitzar un programa d’activitats diferents i exclusives per a grups d’empreses o participants de congressos i convencions.

El caràcter genuí de la zona, juntament amb la capacitat creativa i l’experiència de les empreses, conformen una oferta atractiva per als organitzadors que cerquen activitats capaces de connectar emocions i reforçar els vincles entre les persones.

Aquest recull d’experiències representa també la diversitat que caracteritza la Costa Brava i el Pirineu de Girona, amb les seves singularitats culturals, gastronòmiques i geogràfiques.

Les activitats que es proposen estan organitzades entorn de quatre fils conductors:

  • Desafia: Cohesioneu el talent amb propostes que activen el coratge i l’esperit d’equip.
  • Descobreix: Incentiveu la creativitat estimulant la curiositat i la descoberta.
  • Tasta: Els sentits són els protagonistes de propostes participatives en entorns increïbles.
  • Responsabilitat social corporativa: Propostes vinculades a projectes i entitats locals que segueixen els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030.