Incentius amb impacte real i positiu que marquen la diferència

Categories: Activitats.
Translation Priorities: Optional.

Uniu-vos a nosaltres en aquest viatge cap a un futur més sostenible i descobriu com el vostre pròxim esdeveniment empresarial pot marcar la diferència

Empreses de tot el món estan actuant per garantir una gestió responsable dels recursos, tant en les seves operacions internes com en els desplaçaments, les reunions i els esdeveniments corporatius.

Les institucions i empreses del sector del turisme de negocis de la demarcació de Girona s’esforcen a oferir productes i serveis sostenibles. La Costa Brava i el Pirineu de Girona compten amb instal·lacions i equipaments dissenyats tenint en compte criteris de sostenibilitat.

Molt conscients que les petites accions poden generar grans diferències, hem inclòs un nou apartat dins del catàleg Genuine Corporate Experience, amb propostes d’incentius de responsabilitat social corporativa (RSC) vinculades a projectes i entitats locals socialment responsables, que segueixen els objectius de desenvolupament sostenible de l’Agenda 2030.

Us convidem a conèixer algunes de les nostres propostes d’activitats de responsabilitat social corporativa.

Retirada de plantes invasores en caiac

Kayak del Ter ens proposa una activitat combinada de descens pel riu Ter per retirar plantes exòtiques invasores. Una experiència en plena natura i per a la natura.

Hi Bird! Construcció de nius

Treball en equip amb impacte real i positiu en la natura, conduït per Humanside Experiences. Les caixes niu construïdes s’instal·len en parcs naturals i espais protegits.

Ajuda a petits productors

La Fundación Emys organitza accions perquè productors locals amb pocs recursos puguin adaptar les seves finques i aplicar-hi pràctiques d’agricultura ecològica d’alt valor natural (AVN).

Fira solidària

Els participants gaudeixen de jocs, tallers i activitats que Concep-T ofereix en els llocs de la fira, alhora que col·laboren amb diferents ONG, associacions i fundacions.