TastEmotion: la Costa Brava i el Pirineu de Girona amb els cinc sentits

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.

Londres va ser l’escenari on es va presentar per primer cop el TastEmotion, un concepte nou de presentació comercial de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona.

Dotze agents de viatges i periodistes britànics i cinc representants del sector MICE de les comarques de Girona convocats pel Costa Brava Girona Convention Bureau van ser els primers participants en aquest nou format d’activitat per a la promoció del territori.

Un viatge dels sentits

Cinc actes, cinc plats elaborats pel xef amb una estrella Michelin Quim Casellas del Restaurant Casamarde Llafranc i cinc vins de la Ruta del Vi DO Empordà són els elements del recorregut sensorial que proposa TastEmotion, un viatge enogastronòmic a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

A través de projeccions sobre la taula (mapping), fotografies i vídeos reproduïts a les pantalles envoltants i un relat sonor, es presenta la destinació amb un acompanyament d’efectes aromàtics, fil musical i girs inesperats del guió per afavorir la interacció entre els participants en els moments adequats.

Aquest format exclusiu per a un grup de 20 persones com a màxim permet una interacció propera i dedicada amb els assistents, alhora que ofereix als participants la possibilitat de viure una experiència «directa» de la destinació.

Una iniciativa pionera amb recorregut

Els professionals anglesos que van assistir a la primera edició del TastEmotion van acollir molt favorablement l’activitat, en van destacar l’originalitat i van manifestar el seu interès per participar en futures accions. Així mateix, van valorar la capacitat de l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a alternativa a les grans ciutats europees a l’hora d’organitzar esdeveniments i incentius.

L’acció forma part d’una estratègia promocional que inclou visites a les principals agències de viatges de la ciutat i viatges de familiarització i de premsa al territori durant la tardor.

La segona sessió del TastEmotion va tenir lloc a París el mes de juny, amb la participació de 12 agències i la presència de membres del CBGCB i premsa especialitzada. 

A l’edició de Barcelona celebrada el mes de setembre, els 15 representants més influents de la premsa i el sector MICE van gaudir de la cuina del xef Quim Casellas, del Restaurant Casamar.

Les properes edición se celebrarán abans de final d’any a Milà i Munich.

El TastEmotion en imatges

Londres

París