Les tecnològiques trien l’Empordà

Categories: Activitats.
Translation Priorities: Optional.

La agència receptiva empordanesa Fil Mediterranean Travel Designers ens explica tres experiències recents amb empreses del sector de les noves tecnologies que van triar la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona per a celebrar diferents esdeveniments.

Desè aniversari

Una important plataforma de reserva de serveis de transport turístic (transfers) que opera a tot el món i que té la seu central a l’Empordà va aplegar els seus prop de vuitanta col·laboradors a l’espai singular de La Farinera de Sant Lluís per a celebrar el desè aniversari de la companyia.

El grup, multicultural i molt dinàmic, va gaudir de valent al dinar amb barbacoa ambientat amb música en directe i va agafar forces per participar en les propostes actives d’Ocitània.

Les  cinc hectàrees de terreny de l’antic molí de farina situat en l’idíl·lic paratge de Pont de Molins van ser l’escenari dels combats amb làser i tir amb arc; recorreguts amb Segways,  Hoverboard (patinet elèctric) o Giracat (monocicle elèctric) i dels jocs de construcció en equip en què van participar els assistents.

Una sala de reunions diferent

Durant la seva estada d’incentiu a Begur, un equip format per treballadors de les oficines d’Amsterdam i Barcelona que desenvolupen i gestionen una exitosa aplicació mòbil d’intercanvi de roba de marques exclusives va encarregar un servei ben habitual per al nostre públic MICE: una ruta per la Costa Brava amb les embarcacions clàssiques de l’empresa Tela Marinera.

No és tan habitual, però, que els navegants fessin la reunió de treball durant la travessia. Aquest cop, el llagut centenari Rafael va ser la seu singular d’una sessió de feina que, això sí, va acabar amb un bany refrescant.

Final de curs a la platja

Els cent treballadors d’una plataforma francesa de cursos en línia es van aplegar a l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf durant la seva reunió anual.

El dia d’arribada, després del sopar, l’Hotel Peralada Wine Spa & Golf els tenia reservada l’activitat Casino & Team Building, amb la temàtica pròpia de les grans sales de joc.

L’ambient mariner i els espais oberts van protagonitzar la segona jornada. A l’Escala els esperaven tot tipus d’activitats aquàtiques organitzades pel club nàutic de la localitat. Després d’un intens matí de vela, surf de rem, immersió lleugera i jocs de platja, van dinar al club nàutic mateix abans de continuar la feina per la tarda i sopar al beach club de Roses.

L’últim dia, una festa amb barbacoa a la platja, en ple parc Natural dels Aiguamolls de l’Emporda, va posar el punt final perfecte a unes jornades molt ben aprofitades i plenes d’experiències.

 “L’empresa tecnològica demana formats innovadors i experiències genuïnes al territori, és molt àgil en la presa de decisions i aprecia la flexibilitat durant els esdeveniments” (Fil Mediterranean Travel Designers)