El poder dels recessos per a dones emprenedores

Categories: Activitats i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

The Talent Path organitza el primer recés per a dones emprenedores i empresàries de Catalunya i de l’Estat. Sessions d’entrenament (coaching), masterminds, tallers de gestió del temps, ioga i atenció plena (mindfulness) són algunes de les activitats que es duran a terme el cap de setmana del 20 i 21 d’octubre a l’Hotel Can Xiquet de Cantallops (Figueres).

Cada cop hi ha més dones que emprenen. Aquest col·lectiu pren molta força en un context social de canvis en l’àmbit laboral. Les dones emprenedores han apostat per elles mateixes, han invertit en els seus propis projectes, i tenen problemes en comú: la conciliació de la vida laboral i familiar, el perill de la síndrome d’esgotament professional (burn-out) i el fet d’emprendre en un món en què els negocis encara són dels homes.

Aquest recés per a dones emprenedores i empresàries té com a objectiu oferir-los un espai per descansar de la vida quotidiana, per establir tant els objectius dels pròxims mesos com les estratègies per arribar-hi, obtenir eines per calmar l’estrès del dia a dia i també per gestionar millor el temps i portar una vida més satisfactòria. 

Les sessions d’atenció plena, a càrrec de Mindfulkitajudaran les assistents a trobar les eines necessàries per aprofitar al màxim els seus recursos i gaudir plenament de la vida laboral i familiar.

El treball en xarxa també és una part essencial d’aquest recés, ja que en sortiran amb amigues i col·legues amb qui compartir dubtes, problemes i rialles tota la vida, i així evitaran l’aïllament de la dona emprenedora. En resum, l’objectiu és que maximitzin el rendiment a la feina i que a la vegada gaudeixin més de la vida personal.