Transformació digital entre vinyes

Categories: Membres del CBGCB.

Les empreses que organitzen esdeveniments s’han de dotar d’eines que els permetin prendre decisions amb celeritat per garantir propostes de qualitat però també rendibles. En aquesta línia, el celler La Vinyeta està treballant en un quadre de comandament integral dels diferents àmbits de l’empresa.

La digitalització del quadre li permetrà tenir les dades financeres i operatives de les diferents línies de negoci en temps real. “La professionalització de la gestió és fonamental en un entorn tant competitiu com l’actual; rebem peticions per a organitzar esdeveniments entre vinyes de tot tipus i hem de ser capaços de respondre d’una forma ràpida i solvent” comenta Josep Serra, propietari d’aquest celler de Mollet de Peralada.

El celler La Vinyeta es dedica a la producció de vins, oli, ous i altres productes extrets de la pròpia explotació. La seva proposta enoturística és una de les més completes de la zona i combina les visites, tastos i àpats entre vinyes amb activitats singulars com la verema activa o el taller de cupatges.