Costa Brava Business Days

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.

L’acció Costa Brava Business Days genera nou-centes entrevistes i noves peticions MICE a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

El recent esdeveniment Costa Brava Business Days organitzat pel Costa Brava Girona Convention Bureau ha servit per promocionar l’oferta de reunions i esdeveniments de la demarcació de Girona entre professionals del turisme de negocis dels Països Nòrdics, Alemanya, França i Espanya que busquen destinacions de turisme de negocis alternatives a les grans ciutats europees.

Nou-centes entrevistes durant el workshop celebrat el primer dia a Lloret de Mar i tres dies d’activitats al territori, repartides en quatre propostes diferents, han originat noves peticions per organitzar activitats MICE a les comarques de Girona.

Els assistents van compartir quatre jornades intercanviant idees i expandint la seva xarxa de contactes amb representants d’entitats i empreses de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. El primer dia es va organitzar un workshop participatiu a Lloret de Mar i una activitat en grup que va acabar amb un sopar de gala amenitzat amb música en directe. Durant els tres dies següents els participants es van repartir en grups per conèixer l’oferta del territori sota quatre perspectives diferents.

M’ha semblat molt interessant interactuar amb agències d’altres països. Una experiència molt positiva tant a nivell personal, com a nivell professional y m’ha picat el cuquet per seguir descobrint la Costa Brava. (Montse Miranda – Cutting Edge Events)

L’esdeveniment ha demostrat una organització excel·lent i total interès per donar a conèixer el potencial de la destinació als participants nacionals i extranjers. Sens dubte, Costa Brava Business Days ens ha donat una visió que no coneixiem de la zona. (Sandra Mata – E&TB Group)

EL COSTA BRAVA BUSINESS DAYS EN IMATGES