Trobada anual entre vinyes

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.

Un centenar de membres de l’equip de botigues Wine Palace i de la seva distribuïdora, Alregi, van realitzar la trobada anual a les instal·lacions del celler La Vinyeta.

El grup Wine Palace, amb un total de 23 botigues repartides per Catalunya, és un referent en el món del vi.  Sommeliers, encarregats i direcció van poder gaudir d’una visita entre vinyes amb tast de vins. Posteriorment es va fer un dinar amb productes locals entre tines amb els vins del celler. El grup va valorar molt positivament la trobada.

La responsable de Recursos Humans, Marina Pey, destacava l’organització i el menjar, així com el fet que «s’havien sentit com a casa».

El celler La Vinyeta és un dels més dinàmics de la Denominació d’Origen Empordà, cosa que li va fer aconseguir el Premi Nacional d’Enoturisme el juliol passat. L’excel·lència del celler també es dona pel que fa al producte. De fet, en la darrera edició de la Guia de vins de Catalunya, dos dels seus vins, anomenats microvins, van rebre les puntuacions més altes. Els millors van ser el vi blanc i el vi negre.