Bona acollida de l’oferta de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a les trobades MICE europees

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.

Durant el mes de  juny el Costa Brava Girona Convention Bureau ha promocionat la seva oferta en dues trobades importants del sector que reuneixen organitzadors professionals de diferents mercats europeus.

M&I Dubrovnik

D’una banda ha participat de nou en l’M&I Forum Europe Summer, que aquest any ha tingut lloc a Dubrovnik del 5 al 9 de juny, amb una participació d’entorn de quatre-cents professionals de diversos països europeus, interessats a conèixer les novetats del sector.

Al llarg dels quatre dies que ha durat l’M&I Forum ha mantingut cinquanta entrevistes individuals, acompanyades d’activitats de treball en xarxa i d’esdeveniments que l’han posat en contacte directe amb organitzadors i agències europees.

D’aquestes trobades n’han sorgit peticions d’informació per organitzar esdeveniments concrets i requeriments per venir a conèixer la destinació a través de viatges de familiarització i visites de prospecció.

D’altra banda, del 7 al 10 de juny el Costa Brava Girona Convention Bureau ha estat a la ciutat holandesa de la Haia per participar en el MICE Peak d’enguany. Hi han assistit trenta-cinc agències i organitzadors professionals de nacionalitat alemanya, suïssa, holandesa i austríaca, junt amb vint-i-vuit representants d’empreses i destinacions de diversos països europeus, entre els quals, el Catalunya Convention Bureau, el Costa Brava Girona Convention Bureau i l’Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort.

A l’inici de la trobada es van organitzar presentacions en grup, com a primera presa de contacte, que van donar pas a les entrevistes individuals en format de taller. A banda de mantenir una dotzena d’entrevistes, vam participar activament en el programa social de l’esdeveniment, amb visites, activitats en grup i actes diversos.

Els assistents al MICE Peak d’enguany representen un mercat amb un alt potencial per a la nostra destinació.

Als dos esdeveniments s’ha constatat que gran part dels assistents amb qui s’ha contactat coneixen l’oferta de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació de vacances i han mostrat molt d’interès per la nostra proposta en turisme de reunions, incentius, conferències i esdeveniments (MICE) com a alternativa a les grans ciutats europees.