Afterwork Escape Room Costa Brava Girona

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.

La trobada anual del sector de reunions, incentius, conferències i esdeveniments (MICE) a Barcelona, organitzada pel Costa Brava Girona Convention Bureau, va reunir més de setanta professionals d’agències d’esdeveniments i organitzadors corporatius de l’àrea metropolitana de Barcelona i trenta-sis representants de les empreses de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Els assistents, directius d’agències organitzadores i representants d’empreses i associacions amb seu a Barcelona, van interactuar amb els trenta-sis representants d’allotjaments, empreses de serveis i organitzadors d’activitats de les comarques de Girona especialitzats en turisme de negocis que van participar en l’organització i desenvolupament de l’esdeveniment.

L’oferta de reunions i incentius de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es va presentar als assistents a través d’un joc d’escapada en viu (escape room), un format participatiu dinamitzat per les empreses associades al Costa Brava Girona Convention Bureau. L’humorista Víctor Parrado va ser el conductor de la vetllada, que va tenir lloc a l’espai Pangea The Travel Store, en ple centre de Barcelona.

Els professionals MICE, a prova

Per resoldre l’enigma de l’Escape Room Costa Brava Girona, els participants van haver de superar els reptes plantejats per les empreses MICE de Girona sobre característiques genuïnes de l’oferta de turisme de reunions de la demarcació. A través d’aquestes proves, els participants van recórrer llocs comuns, com els volcans de la Garrotxa, la ruta del vi DO Empordà, el surrealisme dalinià, les llegendes de Girona o el Lloret dels indians, entre altres propostes.

Una recreació de les nits d’estiu de la Costa Brava va ser l’escenari del sopar còctel, a càrrec del restaurant Sala Gran, basat en productes locals del territori i vins de la DO Empordà.

Les expectatives generades pel caràcter innovador de les últimes edicions s’han complert amb escreix en una vetllada participativa i distesa. Els assistents van valorar molt positivament l’oportunitat d’ampliar la seva xarxa de contactes i conèixer propostes noves i diferents en una destinació alternativa a les grans ciutats europees.

L'afterwork #EscapeRoomCostaBrava en imatges

També hi ha col·laborat:

La Fortalesa de Sant Julià de Ramis