Una acció inclusiva en terra de muntanyes i volcans

Categories: General i Propostes.
Translation Priorities: Optional.

Descarregueu l'itinerari

Un parc envoltat de 40 volcans mereix una visita per terra i per aire. Aquesta és la nostra proposta per descobrir un entorn natural que us reserva una sorpresa a cada pas i que us acollirà amb els braços oberts.

Dia 1 a la tarda

El somni de l’empresari Cristòbal Colón per proposar un producte assequible i de qualitat, oferint un projecte de vida a persones vulnerables i respectant l’entorn natural, és una realitat a la Cooperativa La Fageda. La primera parada del grup serà aquesta empresa, situada a la fageda d’en Jordà, per tal de participar en les feines de l’hort amb treballadors en teràpia ocupacional.

 

En acabar quedarà temps per gaudir de les instal·lacions de l’Hotel Vall d’en Bas, una masia a prop de la zona volcànica, restaurada amb totes les comoditats i que compta amb cinc sales de reunions completament equipades amb els serveis més avançats. El sopar es farà al mateix hotel.

Dia 2

L’espectacle del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa des de l’aire, enmig dels núvols i en el silenci d’un globus aerostàtic de Vol de Coloms, és la primera sorpresa del dia, abans de fer un esmorzar de forquilla i una passejada a peu per les instal·lacions.

Al migdia, els racons interiors i exteriors del Restaurant Les Cols, mereixedors de diversos premis d’arquitectura com el FAD, seran l’escenari d’una experiència gastronòmica de dues estrelles Michelin gràcies a la seva xef, Fina Puigdevall, que proposa una cuina íntimament relacionada amb el paisatge rural de la Garrotxa.

El tercer acte tindrà lloc a Besalú. El grup visitarà un dels conjunts medievals més ben preservats del país, que té uns banys rituals jueus (micva) com els de Girona, els únics que es conserven a la Península.

La jornada acabarà a Girona, on el grup tindrà temps lliure abans del sopar de cloenda, que es farà al Double Tree by Hilton, on s’estarà allotjat fins a l’endemà. La bona situació geogràfica de la ciutat i les excel·lents comunicacions faran molt fàcil l’organització dels trasllats als punts d’origen.