8 entorns per congressos amb 8 personalitats diferents

Categories: Destinació.

Imagina’t el millor escenari per compartir oportunitats i coneixement. Primer cal buscar una bona localització i trobar allotjament pels participants, els ponents, l’organització,… és clar, hauran de menjar, oi? …hauria de ser un lloc especial, amb algun encant on es pugués oferir un programa variat i engrescador. I que no ens faci perdre gaire temps en desplaçaments… Imagina’t que és possible a la Costa Brava i al Pirineu de Girona…

Un secret ben guardat

Entre el mar i la muntanya, Girona és una ciutat plena de sorpreses pel nouvingut. Tres centres congressuals, el Palau de Congressos de Girona, la Fira de Girona i el Centre Cultural de la Mercé, es complementen perfectament amb diversos espais singulars disponibles per a acollir sopars de gala, còctels i altres activitats complementàries al llarg dels congressos i jornades tant d’àmbit nacional com internacional que se celebren habitualment a la ciutat.

Imagina’t recorrent el call jueu més ben conservat d’Europa o passant davant les cases sobre l’Onyar mentre resols les proves que et proposa l’iPadQuest.

Convencions vora el mar

Lloret de Mar té una llarga tradició turística i compta amb un gran nombre de places hoteleres i tres grans instal·lacions per organitzar congressos i convencions a la vora del mar: El Teatre de Lloret, el Palau de congressos Costa Brava i el Palau de Congressos Olympic.

Imagina’t donant la benvinguda als participants del teu congrés en una festa a la platja, com van fer els organitzadors del congrés TBEX.

Platja d’Aro, situada a tocar dels principals eixos de comunicacións, presenta una oferta de comerços i oci molt adient per complementar el programa de la teva propera convenció amb propostes a gust de tothom.

I si tries Roses trobaràs tota l’oferta d’una localitat amb infrastructures turístiques i un entorn natural incomparable, amb dos parcs naturals, el del Cap de Creus i els Aiguamolls de l’Empordà, i nombroses cales al llarg del seu litoral. Imagina tot el que pots oferir als assistents.

Imagina’t a l’Espai Ter, un centre polivalent a Torroella de Montgrí i l’Estartit a tocar de la zona protegida de les illes Medes. O a la vila marinera de Palamós, en un dels espais singularts oberts a la celebració de trobades professionals i acadèmiques de format mitjà.

Història i natura

Gaudeix de la singularitat del Monestir de Sant Feliu de Guixols, que té els seus orígens al s. X i organitza els coffees o el còctel de benvinguda a l’Hort del Rector. Al mateix municipi trobaràs una oferta hotelera preparada per oferir-te tots els serveis que necessites per les teves reunions.
Imagina’t presentant el teu producte dins del cràter d’un volcà urbà amb vistes als Pirineus. Olot t’ofereix el seu entorn natural i una oferta d’espais singulars històrics com els Claustres del Carme o l’Edifici Hospici, on podràs marcar amb un to diferent el teu esdeveniment.

Al Costa Brava Girona Convention Bureau podem donar-te idees pel programa de la vostra reunió i us ajudarem de forma gratuïta i imparcial a triar els serveis, activitats i allotjaments que millor s’ajustin al vostre grup. Tenim el suport de més de 130 empreses i entitats del territori amb experiència en turisme de reunions.