Agenda MICE – Juny 2016

Categories: Notícies MICE.

El MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es presenta a Madrid

El 7 de juny va tenir lloc la segona edició de l’Afterwork Costa Brava Girona organitzada pel Costa Brava Girona Convention Bureau.

Pangea  the Travel Store a Madrid va estar l’escenari de la trobada entre els professionals d’agències de viatges especialitzades i organitzadors d’esdeveniments de l’àrea metropolitana de Madrid i vint empreses i institucions gironines membres del Costa Brava Girona Convention Bureau que han participat en l’organització de l’esdeveniment.

La proposta de l’Afterwork combina la finalitat de fer contactes amb l’experiència en primera persona d’activitats genuïnes del nostre territori inspirades en propostes reals dels nostres membres pel sector MICE.

Trobades del sector salut

El 3 de juny s’ha celebrat al Palau de Congressos de Girona la 8a jornada de recerca de l’Institut Català de la Salut sobre obesitat i diabetis i s’han donat a conèixer els guanyadors de la convocatòria 2016 dels premis a la Trajectòria Investigadora i el premi a l’Investigador o Investigadora Jove.

Del 8 al 10 de juny l’Hostal Spa Empúries ha acullit les jornades sobre tuberculosi “Correlating Clinical and Experimental TB Pathology”, amb ponències de més de 20 investigadors.

El Forum de l’Excel·lència ha tornat a Lloret de Mar

Del 8 a l’11 de juny s’ha celebrat, de nou a Lloret de Mar, el Fòrum de l’Excel·lència. La segona edició d’aquesta trobada de líders mundials en diverses disciplines i joves talents ha crescut en qualitat i quantitat de ponents respecte a l’anterior.

Han estat 130 de ponents de primer nivell, entre els que s’hi han comptat quatre guanyadors d’un Premi Nobel, tres ex-caps d’Estat, dos astronautes de la NASA, directors de fòrums d’inversió, empresaris, artistes i xefs, per citar-ne alguns.

Un cop més, al Meeting and Incentive Forums

Del 28 de juny al 2 de juliol hem estat al M&I Forum a Madrid, per donar a conèixer l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona als professionals de turisme de negocis que s’apleguen en aquesta trobada anual.

A l’esdeveniment també hi han participat altres entitats i empreses de les comarques de Girona, com el Girona City Convention Bureau i el Palau de Congressos de Girona, el Lloret Convention Bureau i Evenia Hotels, i el PGA Catalunya Resort.