Agenda MICE – Juliol 2016

Categories: Notícies MICE.

Premis al Palau de Congressos de Girona

L’1 de juliol el Palau de Congressos de Girona ha acollit els Premis Fundació Princesa de Girona que convoca anualment la FPdGi amb la voluntat de promoure i fomentar la iniciativa i l’esforç, la recerca científica i la creativitat artística, la solidaritat i el desenvolupament del talent de joves emprenedors i innovadors que demostren inquietud per construir un món més just en un entorn globalitzat i que tenen la capacitat d’assumir riscos i la motivació necessàries per induir canvis en la societat.

Incentius per equips dinàmics

Medaqua, amb més de 20 anys d’experiència, posa en marxa el seu catàleg  “Empordà Experience”, amb les fitxes tècniques de les rutes per descobrir l’Empordà en una setmana, com la ruta Descobreix, a peu o en bici, els sabors i colors de l’Empordà”, que combina l’activitat física en grup, amb experiències gastronòmiques i culturals.
L’empresa d’eco-turisme actiu Medaqua, ofereix activitats tant en el medi aquàtic com en el terrestre, per poder descobrir els tresors més amagats de l’Empordà.

Tast de mar i gambes

El “Rafael”, el llagut tradicional que Tela Marinera ha recuperat i rehabilitat, torna a salpar des de Palamós per oferir als navegants un tast de mar i gambes. Es tracta d’una activitat de tres hores de durada molt recomanable per complementar amb una experiència enriquidora el programa de la vostra convenció o incentiu.

Terrassa d’estiu per després dels negocis

L’estada de negocis a Girona durant el mes de juliol i agost pot ser una font de sorpreses molt agradable, amb propostes d’alta volada, com les que ens fan alguns dels hotels de la ciutat:

Amb vistes magnífiques sobre la ciutat, la terrassa de l’AC Hotel Palau de Bellavista acull vetllades temàtiques, com els #MomentsInedit tots els dijous de juliol i agost, amb un menú de tapes d’autor maridat amb Inedit i l’#UpSong, programació de concerts tribut a bandes mítiques com els Beatles o Bruce Springsteen combinada amb sopar gastronòmic i nit d’hotel.

L’Hotel Ultònia ha inaugurat El Secret de Girona, la terrassa situada a la cinquena planta de l’hotel que ofereix vetllades musicals un ambient sofisticat i tranquil.

Una altra referència de les nits d’estiu gironines és l’Urban Roof by Pommery, a la sisena planta del Double Tree by Hilton Hotel Girona, des d’on es pot gaudir d’esplèndides postes de sol tot escoltant música i prenent un dels còctels de la seva extensa carta.