El congrés més gran organitzat a Girona reunirà 3.000 especialistes en urgències i emergències

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

La 31a edició del congrés de la Societat Espanyola de Medicina d’Urgències i Emergències (SEMES), que es farà a Girona del 5 al 7 de juny, és la trobada més gran de professionals d’urgències i emergències de tot l’Estat i alhora el congrés amb més participants que s’ha fet fins ara a la demarcació.

Les instal·lacions del Palau de Congressos de Girona acolliran els més de tres mil congressistes que participaran durant tres dies en vuitanta-vuit taules rodones, en setanta-vuit tallers pràctics o en més de catorze cursos que impartiran quatre-cents ponents de tot l’Estat juntament amb urgentòlegs de prestigi internacional.

L’impacte de l’esdeveniment arribarà a altres punts del territori, com Lloret de Mar, on es preveu que s’allotjaran entre quatre-cents i sis-cents assistents al congrés. Les activitats paral·leles s’estendràn a la ciutat de Girona, a Lloret de Mar i a Sant Feliu de Guíxols, que acolliran un gran simulacre d’un incident amb múltiples víctimes, cursos per a la ciutadania i un curs sobre tècniques de rescat al mar.

El programa inclou un gran simulacre a l’exterior de l’auditori del Palau de Congressos. Una setantena de figurants triats entre els estudiants d’infermeria i medicina de la Universitat de Girona faran el paper d’accidentats, conjuntament amb més d’un centenar de professionals del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), Bombers de la Generalitat de Catalunya, Mossos d’Esquadra, Creu Roja i Protecció Civil de Girona.

El congrés és una magnífica oportunitat per donar a conèixer la capacitat del territori per acollir congressos de referència amb un gran volum de participants. L’organització compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, per mitjà del Girona City Convention Bureau, del Patronat de Turisme Costa Brava Girona a través del Costa Brava Girona Convention Bureau i del Lloret Convention Bureau.