L’experiència sensorial TastEmotion continua el seu viatge per Europa

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.
Translation Priorities: Optional.

En les darreres setmanes, el TastEmotion ha portat l’oferta de la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona a les ciutats d’Anvers, Amsterdam i Estocolm.

La proposta ha estat molt ben acollida pels més de cent seixanta professionals de turisme i periodistes especialitzats que han assistit a les diferents presentacions.

Les sessions adreçades al sector de professionals del turisme de negocis van comptar amb la  participació de quaranta-dos directius d’agències organitzadores d’esdeveniments, com AMEX, BCD Travel, Exclusive Tours, Carlson Wagonlit Travel i MCI Group, entre d’altres.

Els agents van poder interaccionar amb membres del Costa Brava Girona Convention Bureau que van participar en l’activitat: Lloret Convention Bureau, Santa Marta Hotel & Spa, Hostal de la Gavina, Evenia Hotels, Alábriga Hotel & Home Suites i Hotel Peralada Wine Spa & Golf.

Aquest nou format de presentació de la destinació consisteix en un recorregut sensorial en cinc actes, amb cinc propostes gastronòmiques elaborades pel xef amb una estrella Michelin Quim Casellas, del Restaurant Casamar, de Llafranc, i cinc vins de la Ruta del Vi DO Empordà. La representació de l’oferta de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es completa amb un videomapatge (mapping) sobre la taula, audiovisuals reproduïts en pantalles envoltants i un relat sonor acompanyat d’efectes aromàtics i musicals amb girs de guió inesperats.

L’acció es va iniciar l’any 2018, amb edicions a Londres, París, Milà i Munic.

Alguns testimonis

CWT:

«Moltes gràcies per aquesta vetllada plena d’impressions sobre la Costa Brava».

Travel & Events

«Quin vespre tan espectacular i meravellós. Mai havia tingut l’experiència de sopar d’aquesta manera… Súper!».

El TastEmotion en imatges

Anvers

Amsterdam

Stockholm