Representants d’associacions estatals valoren la destinació per a l’organització d’esdeveniments

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Després de participar en el taller associatiu organitzat pel Catalunya Convention Bureau a Reus, un grup de representants de les associacions participants van visitar la destinació en un viatge de familiarització organitzat pel Costa Brava Girona Convention Bureau amb la col·laboració del Catalunya Convention Bureau, el Lloret Convention Bureau i el Girona City Convention Bureau.

L’activitat va començar a Girona, on els esperava una visita guiada de la ciutat que coincidia en el cap de setmana en què començava Temps de Flors. Durant l’estada a la ciutat van tenir ocasió de conèixer l’Hotel Double Tree By Hilton i l’Hotel Carlemany, així com el Palau de Congressos de Girona, on es va oferir un dels àpats.

Al seu torn, a Lloret de Mar, el grup va visitar el Gran Hotel Monterrey, l’Hotel Santa Marta i el Palau de Congressos d’Evenia. La visita al Teatre de Lloret de Mar els va permetre presenciar la preparació de tres actes que havien de tenir lloc simultàniament aquell mateix dia. A banda de les visites de prospecció, a Lloret van gaudir d’un taller de daiquiris i un aperitiu a la platja de Santa Cristina.

Els participants van valorar molt positivament els serveis, allotjaments i espais congressuals que van visitar i van mostrar un reconeixement especial per la professionalitat del sector, la qualitat dels serveis i la competitivitat dels preus.

Cal remarcar que el segment associatiu té un pes molt important per al sector de turisme de negocis de la província de Girona. De la mateixa manera, el mercat estatal és un dels prioritaris dins de la promoció de la destinació per part del Costa Brava Girona Convention Bureau.