Del teclat als fogons: experiència Masterchef a l’Albera

Categories: Activitats i Notícies MICE.

Quan 50 treballadors de l’empresa Hosco competeixen per fer les millors creacions gastronòmiques que se serviran al sopar, és que som davant d’un Masterchef, una de les càpsules de desconnexió que ofereix l’Hotel Can Xiquet organitzada conjuntament per Humanside Experiences i +Gresca.

Els participants procedents de diversos països es van distribuir en grups per cuinar dos aperitius, dos entrants, dos plats principals i dos postres. El resultat va ser un menú de degustació amb propostes innovadores i de nivell, com no podia ser d’una altra manera en un grup com aquest!

El magnífic entorn de la serra de l’Albera va ser l’escenari de la convenció anual de la plataforma professional del turisme i l’hostaleria Hosco, un recurs online que reuneix als principals actors del sector en una única comunitat per compartir coneixement, contactes i oportunitats de feina.

Durant l’esdeveniment, el grup va gaudir en exclusiva de les instal·lacions de l’hotel i del centre de convencions i va realitzar una visita a les vinyes dels Aspres,  celler de la Ruta del Vi DO Empordà, situat a prop de l’Hotel Can Xiquet.

Les càpsules de desconnexió són una nova iniciativa de l’Hotel Can Xiquet adreçada al sector MICE. Combina els espais de l’hotel amb propostes adaptades al seu entorn entre les que trobem tallers de coaching, activitats dinàmiques i experiències eno-gastronòmiques.

Càpsules de desconnexió