Explora les possibilitats MICE de Girona

Categories: Destinació i Membres del CBGCB.

Translation Priorities: Optional.

Girona és una ciutat amb molts secrets per descobrir, ben comunicada i amb els millors serveis per acollir tota mena d’esdeveniments.

Arribar-hi és molt fàcil, gràcies a la seva situació ideal, a només 37 minuts de Barcelona, 60 km de la frontera francesa i amb excel·lents connexions en Tren d’Alta Velocitat, avió i carretera.

On combinar feina i oci és diferent: gastronomia i activitats a Girona

Girona és un incentiu per sí mateixa. Viu la seva personalitat passejant pels seus carrers, tot descobrint racons amb encant, una gastronomia que combina avantguarda i tradició i el pols d’una ciutat que sap gaudir del moment. No és cap casualitat que cada cop més agències d’esdeveniments i organitzadors corporatius triïn la ciutat pels seus projectes i hi tornin!

Entre els membres del CBGCB trobaràs propostes engrescadores per visitar Girona des de perspectives diferents, adaptades a la mida i interessos de cada grup.

Podràs conèixer el barri vell de Girona resseguint els escenaris del rodatge de Joc de Trons. Els guies de GIGS tenen totes les claus del passat i del present de la ciutat …i dels secrets del rodatge de la sèrie als escenaris gironins.

“Girona és una ciutat de pel·lícula, una ciutat que et transporta a temps remots i on la imaginació vola a l’època medieval. Actors, directors, estilistes… les més de 300 persones del staff de GOT han recomanat Girona a amics i a les xarxes socials. Nosaltres també! Vine!”

Rosa Duran, presidenta de GIGS Girona

Rosa Duran, directora de GIGS

També pots triar una manera diferent i ben còmode de viure la ciutat amb els tours en Ninebot (by Segway) de Gironaway: fer una sortida nocturna per obrir la gana abans de sopar, recórrer el barri vell al migdia acabant amb un bon vermut o organitzar una activitat de teambuilding

“Amb nosaltres pots fer un recorregut de diversos quilòmetres pel nucli antic de Girona i el seu entorn sense cansar-te. Les crítiques dels nostres clients són molt positives, ens recomanen i tornen!”.

Ivan Sancho, coordinador de Gironaway

La ciutat vista a través de la seva gastronomia és la proposta de Girona Food Tours: Un viatge experiencial per la història i la tradició culinària et portarà a gaudir dels productes típics i els encants de la ciutat.

“Donem a conèixer la nostra gastronomia, la nostra gent i les seves històries. Una manera autèntica de viure intensament aquesta meravellosa ciutat ” 

Marc Gonkel, director de Girona Food Tours

Venues

Girona compta amb dues grans infraestructures que es complementen per acollir esdeveniments de gran envergadura: La Fira de Girona i el Palau de Congressos de Girona.

La seva situació a prop del centre històric de la ciutat i a 10 minuts a peu de l’estació de tren, amb connexions en Alta Velocitat a Barcelona, Madrid i França, t’ajudarà a optimitzar el temps de desplaçament durant les jornades que duri el congrés.

Res no pot fallar: els seus moderns equipaments inclouen un auditori per 1200 persones, sales per reunions satèl·lits i espais diàfans per organitzar fires comercials i esdeveniments. T’hi trobaràs molt ben acompanyat, amb tot els serveis tècnics i professionals que necessitis perquè tot surti perfecte.

Als espais singulars vinculats amb la història de la ciutat podràs donar un to especial a les recepcions, sopars, presentacions, conferències o reunions de format petit i mitjà. Un castell medieval, claustres gòtics i romànics, monestirs, cases senyorials convertides en museu són alguns exemples dels espais adaptats amb tot el que cal per celebrar-hi esdeveniments.

Allotjament

L’oferta hotelera de la ciutat compta amb opcions que tenen una sòlida tradició MICE. Les seves instal·lacions, amb sales de reunions i serveis complementaris, i el seu l’equip humà seran els teus aliats durant el temps que duri la teva estada a Girona

Situats a 10 minuts a peu de l’estació de l’AVE i del recinte firal i de congressos hi trobaràs l’Hotel Carlemany i l’Hotel Ultonia i Hotel Gran Ultonia.

Les grans cadenes internacionals estan representades a la ciutat, amb l’hotel de nova construcció Doubletree by Hilton Girona, al costat del recinte firal i de congressos, el  Melià Girona, en plena zona comercial i l’AC Palau de Bellavista, tocant el barri vell, en una zona tranquil·la amb espectaculars vistes a la ciutat.

I si busques un lloc amb encant per reunions de petit format tens l’Hotel Nord 1901, acollidor, molt cèntric i amb sales de reunió. Una combinació molt selecte dins del nucli urbà.