Tornem als fòrums MICE

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB.
Translation Priorities: Optional.

En persona…

Darrerament, hem pogut retrobar sensacions participant en workshops MICE presencials, com l’Iberian MICE Forum que va tenir lloc a Sitges.

En aquesta ocasió, ens van acompanyar el Palau de Congressos de GironaEvenia Olympic PalaceHotel Empordà Golf ResortHotel Camiral and PGA Catalunya Resort i Hotel Peralada Wine Spa & Golf per explicar les propostes MICE de la Costa Brava Girona en vint-i-cinc reunions amb organitzadors estatals d’esdeveniments.

Amb accions com aquestes, estem reforçant la promoció de l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en el mercat estatal.

Iberian MICE Forum 2021

Setmanes abans, l’equip del Costa Brava Girona Convention Bureau, acompanyat de representants de Casa Anamaria Hotel & Villas, l’Hotel Camiral PGA Catalunya Resort, l’Hotel Empordà Golf i l’Hotel Santa Marta, va desplaçar-se a Madrid per participar en el Meeting & Incentive Summit (MIS 21), l’esdeveniment organitzat per EventoPlus per al sector de turisme de negocis estatal.

Aquest any va reunir una cinquantena d’expositors i una trentena d’agències del sector. Durant l’esdeveniment es va presentar l’oferta de turisme de negocis, congressos i incentius del Costa Brava Girona Convention Bureau i es van mantenir trenta-cinc reunions.

L’esdeveniment ha estat una bona ocasió per connectar de nou amb els professionals del sector del mercat estatal i donar a conèixer com s’ha adaptat la proposta MICE de les empreses de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Amb accions com aquestes, estem reforçant la promoció de l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en el mercat estatal.

Meeting & Incentive Summit 2021

…i de manera virtual

Tal com han fet altres entitats de l’entorn MICE, l’equip dels M&I va optar pel format virtual per l’esdeveniment M&I Wyred Meets Spain & Portugal.

En aquesta edició, tot i que virtual i més reduïda, vam poder presentar la proposta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona als diferents organitzadors europeus que van assistir-hi. Els assistents van coincidir a valorar l’oportunitat de comptar amb una alternativa a les grans capitals, sense massificacions i en magnífics entorns naturals que ofereixen una gran diversitat de opcions.