L’IBTM World augura bones perspectives pel turisme MICE al 2018

Categories: Notícies MICE.

La fira internacional del sector de turisme de negocis celebrada a Barcelona va confirmar molt bones raons per encarar l’any vinent amb optimisme. Per una banda, en tornem amb una valoració molt positiva de les entrevistes realitzades, tan pel nombre com pel resultat. Per l’altra, els experts van revelar expectatives de creixement molt interessants pel sector en general així com per destinacions amb una oferta similar a la nostra

Trobades MICE

Les més de seixanta entrevistes fetes amb agents procedents d’Alemanya, Gran Bretanya, Polònia, Rússia, França, Bèlgica, països nòrdics, Estats Units, així com del mercat estatal ens van donar ocasió per generar nous contactes i retrobar-nos amb professionals amb qui ja havíem treballat anteriorment.

Si bé la major part d’aquestes trobades havien estat fixades prèviament, també vam rebre peticions espontànies amb resultat positiu per ambdues bandes. De nou vam poder observar la necessitat de les agències de trobar destinacions alternatives i conèixer més a fons la nostra proposta.

Confiança i creixement

Com és habitual, durant la fira es va presentar l’informe anual de tendències del sector de turisme de negocis. Rob Davidson, director general de Mice Knowledge, i Alistair Turner, director general d’Eight PR & Marketing van revisar els comportaments dels diferents mercats. Segons els dos experts, malgrat les incerteses en el terreny geopolític i econòmic, el 2018 serà un any de creixement per la indústria MICE.

Els ponents van coincidir a assenyalar que la ràpida evolució tecnològica i els canvis en les organitzacions condicionaran la necessitat d’esdeveniments més especialitzats i més freqüents. Segons l’informe, es valoraran cada cop més les destinacions amb segell propi i capacitat d’oferir experiències genuïnes lligades al territori.

Fidels a la cita anual

L’esdeveniment ha arribat a la seva trentena edició amb una participació de 3000 empreses expositores de més de 150 països i l’assistència de prop de 15.000 professionals MICE, dels quals 4200 eren compradors.

El Costa Brava Girona Convention Bureau va tornar a ser present a l’esdeveniment MICE de l’any participant des de l’estand de Catalunya junt amb una notable representació de les empreses i entitats del territori, com el Girona City Convention Bureau, el Lloret Convention Bureau, Evenia Hotels,Peralada Resort, Ilunion i l’Hotel Camiral.