Incentius en contacte amb la natura

Categories: Activitats i Membres del CBGCB.
Translation Priorities: Optional.
L’oferta MICE d’allotjaments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona inclou experiències d’incentius ideals per gaudir del contacte amb la natura. Alguns d’aquests establiments compten amb experts que tenen cura de l’entorn que els envolta i tenen horts dins de les seves instal·lacions, on es produeixen alguns dels productes que s’elaboren a la cuina.

Situat dins de les més de 500 hectàrees que formen el PGA Catalunya Resort, l’hotel ofereix activitats esportives i de lleure a l’aire lliure per a grups.

L’experiència es pot complementar amb interessants visites conduïdes pel biòleg del PGA Catalunya Resort, Oriol Dalmau, per conèixer l’hort orgànic, descobrir la flora i la fauna que viu al PGA Catalunya Resort o recollir la mel dels ruscos habitats per més d’un milió d’abelles que produeixen la mel autòctona del PGA Catalunya Resort.

A només 400 metres de les aigües cristal·lines de la cala de Sa Riera, de Begur, el Talaia Plaza Ecoresort disposa de més de cent allotjaments de diversos formats, que aporten una experiència alternativa, responsable i sostenible amb totes les comoditats. El complex està situat en un entorn natural envoltat de pins, on s’han construït cases per a ocells i hotels per a insectes. També hi ha un hort ecològic i ruscos per produir mel.

Els grups que hi fan estades d’incentiu o de formació poden participar d’una variada oferta d’activitats relacionades amb la natura, la cuina de proximitat i la solidaritat.

Una d’aquestes és el tour verd (green tour) amb l’expert en botànica de Talaia Plaza Ecoresort, per conèixer les espècies pròpies de la zona.