El CBGCB presenta el seu pla d’acció als empresaris de turisme de negoci gironins

Categories: Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

L’any 2018 es tanca amb prop de dues-centes peticions de negoci i es presenta una proposta d’activitats innovadores i de qualitat per promocionar l’oferta de turisme de negocis de les comarques gironines entre els professionals dels mercats estatal, francès, alemany, austríac, suís, nòrdic, del Regne Unit i de Benelux.

Activitats genuïnes

L’aposta per formats de promoció amb segell propi es materialitzarà en activitats com l’Afterwork MICE Costa Brava Girona, un esdeveniment adreçat al mercat estatal que tindrà lloc a Madrid a mitjans d’any, i el Costa Brava Challenge Week, que durant quatre dies reunirà professionals d’agències europees i membres del Costa Brava Girona Convention Bureau (CBGCB) per participar en tallers, viatges de familiarització i activitats diverses.

Per altra banda, la fórmula TastEmotion, estrenada amb èxit l’any passat, arribarà durant el 2019 a les ciutats d’Anvers, Amsterdam i Estocolm.

Territori MICE

El Costa Brava Girona Convention Bureau també col·laborarà en diversos esdeveniments organitzats per tercers al territori, com l’M&I Tour de MICE Costa Brava, unes jornades de treball en xarxa entre professionals MICE europeus de primer nivell que tindran lloc del 3 al 6 d’octubre.

Meeting & Incentive Forums va organitzar l’any passat el primer MICE Masters al PGA Catalunya Resort amb molt bons resultats. Enguany, la trobada tindrà com a fil conductor una competició ciclista: un esport amb una llarga tradició a les comarques gironines, que acullen els entrenaments d’equips professionals de renom i són la seu de la Sea Otter Europe des dels seus inicis.

Del 4 al 6 de novembre tindrà lloc l’Iberian MICE Forum Luxury Edition Costa Brava-Girona, la trobada dels professionals MICE d’agències internacionals amb representants d’empreses estatals del sector, que comptarà amb la col·laboració del CBGCB.

Presentacions, fires i jornades

Després de l’experiència de l’Afterwork MICE Corporatiu a Tolosa l’any passat, l’agència SOP Events de la mateixa ciutat ha convidat el CBGCB a participar en la seva festa anual i presentar, acompanyat d’empreses gironines, l’oferta de reunions i esdeveniments de la demarcació a més de tres-cents professionals d’importants comptes corporatius d’aquesta agència.

La promoció de l’oferta de turisme de negocis del territori es farà també mitjançant la participació en les principals trobades europees del sector, com l’M&I Forum Europe a Benidorm el mes d’abril o els MICE Place que hi haurà a Lió i París al maig i al juliol respectivament. Igualment, l’oferta MICE gironina estarà representada en fires internacionals com l’IBTM World i l’IMEX.

Activitats per al segment associatiu

D’entre les jornades, congressos i esdeveniments de sectors diversos que se celebraran a les comarques gironines durant l’any 2019, cal destacar la col·laboració amb el Congrés SEMES Girona 2019, el Congrés Estatal de Serveis Mèdics d’Urgències i Emergències. Amb una previsió de 2.700 participants, aquest serà  el congrés amb més assistents que s’ha organitzat mai a la ciutat de Girona.

El pla d’accions es va presentar als membres del CBGCB en el decurs de l’assemblea anual. Domènec Espadaler, president del CBGCB, va donar la benvinguda a la cinquantena de membres que es van aplegar a l’Hotel Ultonia de Girona per assistir a l’acte, on es va fer un repàs de les activitats realitzades durant el 2018 i es va aprovar el nou consell assessor, que compta amb nous representants.