Nous membres del CBGCB

Categories: General i Membres del CBGCB.
Translation Priorities: Optional.

El Costa Brava Girona Convention Bureau encara el 2020 amb la incorporació de nous membres que reforcen l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Leeksonfilms 5

Leeksonfilms Produccions

Productora amb una llarga experiència en els serveis audiovisuals per a esdeveniments i congressos  i la producció de tot tipus de vídeos promocionals, corporatius o de producte, tant per a web i xarxes socials com per a televisió. Compta amb servei de fotografia per a esdeveniments i dron amb pilot titulat. Els seus serveis de producció de congressos nacionals i internacionals inclouen tasques com la comunicació i el gabinet de premsa. Alhora, ofereix un tracte proper per adaptar-se a les necessitats de cada client.

Exteriors Can Peret 019

Can Peret

Un restaurant gastronòmic d’alt nivell amb productes de qualitat i de proximitat situat en una masia catalana a Cassà de la Selva. Compta amb diverses sales i menjadors privats ideals per a la celebració d’actes d’empresa, amb connexió wifi i instal·lació audiovisual per a projeccions o presentacions.

BAR

Hotel Eden Roc by Brava Hotels

Es tracta d’un quatre estrelles a només un kilòmetre de Sant Feliu de Guíxols. Dins les seves instal·lacions trobem l’hotel i l’spa i centre de salut Port Salvi, situats en una península molt tranquil·la envoltada pel mar. L’hotel porta més de trenta anys organitzant esdeveniments i compta amb cinc sales climatitzades i amb llum natural.

Algunes de les sales, a més a més, ofereixen vistes fabuloses del mar Mediterrani. L’espai interior per a reunions es complementa amb els jardins tropicals, la platja i la terrassa de la piscina i uns escenaris ideals per a celebracions a l’aire lliure, activitats d’empresa i dinàmiques de grup.

134

Hotel Cap Roig by Brava Hotels

Elegant hotel a Platja d’Aro, situat a primera línia de mar, envoltat d’un jardí de pins i amb accés directe al camí de ronda i la platja de Cap Roig.

El seu espai per a reunions consta de cinc sales, la majoria amb vistes espectaculars al mar i llum natural. Estan totalment equipades i algunes, de fins a 370 m2, tenen capacitat per a cinc-centes persones. Com a instal·lacions de lleure compta amb una piscina i el balneari Sa La Mar.