Noves propostes genuïnament MICE

Categories: Activitats.
Translation Priorities: Optional.

El catàleg Genuine Corporate Experience del Costa Brava Girona Convention Bureau incorpora divuit noves activitats, que podeu veure en les imatges que acompanyen aquest article.

Totes les experiències del catàleg estan pensades per ajudar-vos a completar el programa social de la vostra proposta de reunió, congrés o esdeveniment d’empresa amb activitats que tenen en comú el lligam amb el paisatge, la cultura, la gastronomia i la història de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Genuine Corporate Experience

 Podeu demanar una còpia en paper escrivint a convention@costabrava.org

Camins de postal

Els camins de ronda de la Costa Brava

Aventura Girona ens descobreix un dels trams de camí de ronda més espectaculars. Un itinerari per descobrir les joies del paisatge i el patrimoni de la Costa Brava, del qual s’ofereix un reportatge fotogràfic com a record de l’experiència.

El Dalí més íntim

Fil Mediterranean Travel Designers ens proposa un recorregut en bicicleta elèctrica pels paisatges i pobles que van inspirar el paradís místic de Dalí, i un final de jornada a la casa-museu Castell Gala-Dalí de Púbol per conèixer la visió més personal del geni empordanès.

Maridatge gastroliterari

Josep Pla, la cuina i el paisatge. Una experiència de cultura i gastronomia

El restaurant Sala Gran ofereix una experiència de cultura i gastronomia entorn de la figura humana i literària del gran escriptor empordanès Josep Pla.

Premi Pritzker entre volcans

Anem terra endins per conèixer el geni creatiu i innovador que caracteritza la iniciativa Univers de la Creativitat Compartida de l’estudi RCR, guanyador del premi Pritzker 2017, també conegut com el Nobel de l’Arquitectura. Fil Mediterranean Travel organitza l’experiència, que inclou un dinar de dues estrelles Michelin.

La Costa Brava a vista d’ocell

A mil metres d’altitud, gaudint del silenci i la sensació màgica d’un vol en globus amb Globus Empordà, els paisatges de la Costa Brava s’obren davant dels nostres ulls tal com els veuen els ocells.                                                                                             .

Volcànic Team Xperience

La força del volcà

Coaching Altitude posa a prova la cooperació, la confiança, la coordinació i el lideratge de l’equip amb activitats a l’aire lliure en ple Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.                                                                       .

De roca, pedra i mar

Acompanyats dels guies d’Aventura Girona podeu gaudir d’una perspectiva única dels penya-segats característics del paisatge de la Costa Brava, recorrent l’única via ferrada d’Europa ubicada tan a prop del mar, a la cala del Molí.

El tresor amagat del Ter

Un descens turístic fluvial del Ter en caiac a través de trams dels corredors biològics mediterranis inclosos en el programa Xarxa Natura 2000 és la proposta de Kayak del Ter per descobrir un bosc de ribera dels més ben conservats de Catalunya.

iPad Duatló Costa Brava

Humanside Experience condueix el joc on els equips competeixen per terra i mar ajudats per iPads que els aniran guiant per senders litorals, camins de ronda i mar endins a bord d’un big sup mentre superen proves i exploren la costa.

Barranquisme a la riera d’Osor

Acompanyats dels guies d’Aventura Girona podeu gaudir d’una perspectiva única dels penya-segats característics del paisatge de la Costa Brava, recorrent l’única via ferrada d’Europa ubicada tan a prop del mar, a la cala del Molí.

Bateig astronòmic

Una experiència sensorial única a l’Observatori Astronòmic Albanyà, conduïda per l’equip d’astrònoms que lidera el prestigiós astrofotògraf Juan Carlos Casado. L’Observatori està reconegut per la International Dark Sky Association.

Mindfulness

Una combinació de tècniques de mindfulness amb sons harmònics de la natura és la proposta de l’activitat Mindful Natura per potenciar la concentració i la intuïció de la mà de Mindfulkit.

Stage esportiu a la Costa Brava

Els equips amants de l’esport trobaran en la proposta d’Stage Week el marc ideal per un incentiu d’entre 1 i 5 dies. Tot està preparat al detall: allotjament en hotels de la zona, tornejos conduits per tècnics professionals, programa d’activitats paral·leles…

L’enogastronomia al cor de l’Empordà

El Restaurant Sala Gran ho té tot preparat per donar-vos a conèixer el celler i les vinyes de Mas Oller i fer-hi un tast de vins abans de degustar la proposta gastronòmica del xef Isaac Sabrià, a base de productes de la zona i maridada amb vins de Mas Oller.

Les tapes dels tapers

Cultura, patrimoni i gastronomia a través de l’antic ofici dels tapers, els treballadors de la indústria surera. El Restaurant Sala Gran ens porta a recuperar una selecció dels menjars de la gent del territori i a conèixer el conjunt patrimonial surer més rellevant d’Europa.

Molecular Appetizers

Pels gurmets més innovadors, Humanside Experiences té reservada l’oportunitat d’experimentar les darreres tècniques de la ciència gastronòmica per crear esferificacions a partir dels plats més nostrats de la gastronomia local.

Arròs a la cassola Challenge

Humanside Experiences proporciona tots els ingredients i materials necessaris per posar a prova la creativitat i destresa dels equips que competeixen per cuinar el millor arròs a la cassola.

Salem anxoves a la Costa Brava

Un taller de conservació d’anxoves, acompanyat d’una visita al Port dels Pescadors i un dinar de pesca a la llotja configuren l’experiència que ens proposa Fil Mediterranean Travel Designers per fer-nos viure una tradició marinera de la Costa Brava que es manté en l’actualitat.