París obre les portes a l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Categories: Activitats del Costa Brava Girona CB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Per segona vegada, assistim al Workshop Pure Meetings & Events, adreçat al sector del turisme de negocis del mercat francès.

A la trobada vam mantenir setze entrevistes i més de vint contactes nous amb directius d’agències d’esdeveniments i organitzadors professionals d’empreses dels sectors de les assegurances, l’automòbil i les telecomunicacions, entre d’altres.

Ens va alegrar retrobar-nos amb algunes agències que ja havien participat en accions de promoció del Costa Brava Girona Convention Bureau, que ens van demanar una entrevista per mantenir el contacte i conèixer les noves propostes que els ofereixen la destinació i els membres associats.

Acompanyats per alguns d’aquests, com La Costa Beach & Golf Resort, Peralada Resort i Lloret Convention Bureau, vam tenir ocasió de presentar l’oferta de reunions i esdeveniments a un dels mercats prioritaris de la demarcació de Girona, que percep la destinació com una bona opció per presentar als seus clients, tant per proximitat com per competitivitat en qualitat i preu respecte a grans ciutats europees.

Entre els aspectes més ben valorats van destacar la bona comunicació per diferents mitjans de transport (aeroports de Girona, Barcelona i Perpinyà, TGV i carretera) i la possibilitat d’oferir un programa d’activitats atractiu, amb una gran diversitat d’oferta i paisatge dins de la destinació, i fent uns desplaçaments mínims.

Aquesta percepció va ser especialment positiva entre agències que busquen diferenciar-se i crear esdeveniments a mida en destinacions alternatives.

La trobada va generar dues peticions de negoci directes i quatre peticions d’informació per a esdeveniments anuals programats per operadors de turisme de negocis.