Peralada Resort estrenarà nous espais al setembre

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

Pròximament, el Peralada Resort estrenarà dos nous espais de convencions i celebracions, i hem tingut ocasió de conèixer-ne alguns detalls abans no comencin a funcionar el proper mes de setembre.

Es tracta d’El Mirador i El Pavelló, dos espais diàfans amb llum natural, envoltats de 77.000 m2 de jardins d’estil anglès.

Les dues instal·lacions han estat concebudes pel prestigiós estudi olotí d’arquitectura RCR, guanyador del Premi Pritzker 2017, conegut com el Nobel de l’arquitectura.

En la proposta destaca l’ús de la fusta, el metall i el vidre; el predomini dels colors naturals i la integració dels nous espais en el paisatge, amb unes vistes espectaculars al castell de Peralada.

El Mirador tindrà unes dimensions de 175 m2, amb la possibilitat de dividir-se en dues estances de 85 m2 i 4,2 m d’alçària. El Pavelló farà 925 m2 i 5 m d’alçària.

Els nous espais afegeixen encara més possibilitats a l’hora d’organitzar esdeveniments de tot tipus en el complex de Peralada, que no deixa de renovar-se any rere any.