Archives for Tasta

Gastrovolcans

Gastrovolcans és l’activitat perfecta per descobrir els productes i els productors de la comarca de la Garrotxa, terra de cuiners amb estrella Michelin, i dels restaurants de la Cuina Volcànica.
Read More

La Girona gastronòmica

Descobriu els secrets de Girona, la seva història, la cultura local i, sobretot, la seva tradició culinària en un completíssim tour guiat.
Read More

Tast de mar en un veler

Amb base al port de Palamós, estem especialitzats en la gestió d’embarcacions clàssiques i en la difussió de les nostres tradicions marineres: proposem una navegació activa, els nostres passatgers col·laboren amb totes les maniobres a bord, mentre descobreixen una altre manera de navegar i els racons més emblemàtics de la Costa Brava.
Read More

La cuina marinera

El taller de cuina marinera es realitzarà a partir de dos equips. En cada equip, s’escollirà una persona com a cap de cuina, que haurà de dividir el seu equip en tres seccions per tal que s’elabori el menú complet.
Read More

Winefulness

Winefulness és una experiència multisensorial de benestar entre vinyes per gaudir del vi d’una manera diferent i potenciar la nostra salut.
Read More

Vivivi: Espectacle de cordes i vins

Una sommelier ens embriagarà amb les històries que hi ha al darrere d'alguns vins amb ànima mentre un violí i un violoncel ens fan viatjar per la història de la música.
Read More