Retrobant els orígens a la Costa Brava

Categories: Membres del CBGCB i Notícies MICE.
Translation Priorities: Optional.

A finals de l’any passat, l’empresa holandesa de desenvolupament de sistemes per a la cadena de subministraments Starware, va celebrar el 30è aniversari a la Costa Brava. La tria no és gens casual, ja que la destinació està molt vinculada als inicis de la companyia, quan els seus fundadors, uns joves de divuit anys, passaven els estius teletreballant des de les platges de la Costa Brava.

Trenta anys més tard, hi van voler tornar per recórrer els indrets que els havien marcat més. Durant el trajecte van fer una parada a Peralada Resort, que els va preparar un programa complet per gaudir a fons de l’experiència.

Es van allotjar a l’Hotel Peralada 5* i van visitar el Nou Celler Perelada, una parada obligada per als amants del vi. Després d’una primera degustació dels vins de la casa, van sopar al Castell Peralada Restaurant, guardonat amb una estrella Michelin. La proposta va consistir en un menú de degustació elaborat pel xef Javi Martínez i un acurat maridatge de vins a càrrec del maître de sala i sommelier Toni Gerez, guanyador recentment del guardó Michelin al Servei i Sala.

 

(Fotografies: Beerend Honing)

La visita en imatges