NOTÍCIES

No renunciïs a res i viu el doble a Costa Brava Girona

Destinació
05/08/2021

Diuen que treballes dur o vius molt. Al final sempre és el moment de triar entre una cosa o una altra. I ara! A la Costa Brava i el Pirineu de Girona podràs viure el doble d’experiències i descobrir l’equilibri perfecte entre intenses sessions de treball i activitats socials extraordinàries. A Costa Brava Girona tens tot el que cal per celebrar els teus esdeveniments i reunions d’empresa i també per organitzar activitats emocionants i memorables: tecnologia, gastronomia, paisatges increïbles, serveis especialitzats i professionals experts per satisfer les necessitats dels clients de turisme empresarial i institucional. Tot el que necessites, en 6.000 quilòmetres quadrats Recorrent distàncies molt curtes, es pot anar des de les platges més singulars del Mediterrani fins a les muntanyes més genuïnes dels Pirineus, des de pobles medievals i de pescadors fins a llocs d’interior amb més de quaranta volcans. A l’oferta MICE de Costa Brava Girona, les instal·lacions congressuals més modernes

Casa Anamaria, en exclusiva

Membres del CBGCB
13/07/2021

Hotel Casa Anamaria es pot reservar en exclusiva per a celebrar esdeveniments, reunions d’empresa, team bulduings, presentacions i altres actes corporatius.

Tornem als fòrums MICE

Activitats del Costa Brava Girona CB
25/06/2021

Accions del CBGCB per reforçar la promoció de l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en el mercat estatal.

Workshops made #inCostaBrava #inPyrenees

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
21/06/2021

Continuem promocionant l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona amb experiències híbrides i virtuals.

L’hotel L’Azure ens presenta el seu catàleg MICE

Membres del CBGCB, Notícies MICE
21/06/2021

L’hotel L’Azure de Lloret de Mar, que ha obert portes al juny, ens presenta la seva oferta orientada al segment MICE

Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort estrena un centre de benestar

Membres del CBGCB
10/06/2021

Recentment l’Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort ha obert les portes del nou Wellness Centre, un espai natural i tranquil per gaudir d’experiències de benestar físic i emocional a través del moviment, la nutrició, la recuperació i la relaxació.

ARXIU

TorreMirona Relais Hotel Golf & Spa amplia les seves instal·lacions

Membres del CBGCB
29/06/2017

El Torremirona Relais Hotel Golf & Spa de Navata incorpora l’Spa Dubhé, un espai modern i acollidor d’ús exclusiu pels clients de l’hotel.

Nova imatge del Rigat Park & Spa Hotel

Membres del CBGCB, Notícies MICE
29/06/2017

Aquesta temporada l’Hotel Rigat Park & Spa de Lloret de Mar ha presentat una nova imatge a partir de la remodelació de diversos ambients.

El CBGCB amplia la seva oferta d’activitats

Membres del CBGCB
29/06/2017

Quatre noves incorporacions al Costa Brava Girona Convention Bureau reforcen la proposta de serveis especialitzats en turisme de negocis a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, amb cent quaranta empreses i institucions.

Lloret de Mar acull el Meet Catalunya 2017

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
21/06/2017

L’edició 2017 del Meet Catalunya, amb seu a Lloret de Mar, va comptar amb una important participació d’empreses i institucions gironines.

Afterwork MICE a Madrid

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
19/06/2017

El Costa Brava Girona Convention va donar a conèixer l’oferta de la Costa Brava i el Pirineu de Girona com a destinació de turisme de negocis alternatiu a les grans ciutats europees a l’espai Mood Serrano de Madrid.

Sea Otter Europe

Sea Otter Europe #inCostaBrava #inGirona

Notícies MICE
06/06/2017

La Sea Otter Europe va aterrar a Girona en la seva primera edició a Europa reunint 30.000 visitants i més de 4.000 participants en les proves esportives.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.