NOTÍCIES

Incentius en contacte amb la natura

Activitats, Membres del CBGCB
20/02/2023

L’oferta MICE d’allotjaments a la Costa Brava i el Pirineu de Girona inclou experiències d’incentius ideals per gaudir del contacte amb la natura amb experts que tenen cura de l’entorn que els envolta.

Hi Bird!

Notícies MICE, Propostes
10/02/2023

Humanside Experiences presenta Hi Bird!, una nova activitat per grups d’empresa i institucionals en què els participants gaudeixen del treball en equip amb el resultat d’un impacte real i positiu en la natura.

Retrobant els orígens a la Costa Brava

Membres del CBGCB, Notícies MICE
10/02/2023

A finals de l’any passat, l’empresa holandesa de desenvolupament de sistemes per a la cadena de subministraments Starware, va celebrar el 30è aniversari a la Costa Brava

Nous membres del Costa Brava Girona Convention Bureau

Membres del CBGCB, Notícies MICE
09/02/2023

L’oferta de turisme de negocis del Costa Brava Girona Convention Bureau creix amb la incorporació de dos membres:

El sector MICE de Girona aprova el pla d’acció del Costa Brava Girona Convention Bureau per al 2023

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
06/02/2023

Després d’un 2022 marcat pel retorn de l’activitat MICE, el CBGCB presenta un pla d’accions i objectius dirigit a reforçar el posicionament de la destinació

El llegat MICE

Notícies MICE
30/01/2023

El Palau de Congressos de Girona, seu dels grans congressos que tenen lloc a la ciutat, està treballant des de principis d’aquest any en l’impacte social positiu (és a dir, el llegat) que hi poden deixar els congressos.

ARXIU

Golf resorts #inCostaBrava #inPyrenees

Destinació, General, Notícies MICE
09/05/2023

Dins la proposta del Costa Brava Girona Convention Bureau trobem cinc complexos turístics de golf situats en entorns incomparables que constitueixen el marc idoni per dur a terme reunions exclusives amb tots els serveis.

Lloret, Capital de la Cultura Catalana 2023

Membres del CBGCB, Notícies MICE
20/01/2023

Lloret va presentar els primers actes com a Capital de la Cultura Catalana 2023, que serviran per mostrar els trets que fan del municipi una vila diferent de la resta.

L’Azure comença la temporada amb empenta MICE

Membres del CBGCB, Notícies MICE
17/01/2023

Després d’un curt període de tancament hivernal, l’Hotel L’Azure va tornar a obrir les portes l’11 de febrer de 2023.

IBTM

Membres del CBGCB, Notícies MICE
05/12/2022

Les agències i els organitzadors es troben en un moment d’un alt volum de feina i es van interessar per l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Afterwork MICE & Sports a Lió

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
25/11/2022

L’Afterwork MICE & Sports a Lió va reunir empreses gironines amb 28 event planners

Famtrip corporatiu

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
15/11/2022

Nou membres de l’associació d’assistents de direcció IMA Spain que havien vingut de Madrid, Barcelona i València, van poder conèixer en primera persona l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.