NOTÍCIES

Cimera del Basque Culinary Center

Notícies MICE
25/06/2022

Girona i la Costa Brava han acollit per primera vegada la cimera gastronòmica organitzada pel Basque Culinary Center amb el títol «Comida que acoge», i la reunió anual del Consell Internacional del Basque Culinary Center.

Esdeveniments corporatius

Notícies MICE
21/06/2022

Tal com està passant al sector associatiu, els organitzadors MICE corporatius tornen a portar les seves reunions i esdeveniments al format presencial.

Dalí porta la Costa Brava a Bèlgica

Activitats del Costa Brava Girona CB
10/06/2022

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i la Fundació Gala – Salvador Dalí van organitzar una acció promocional a la ciutat belga de Gant aprofitant l’exposició immersiva «Inside Dalí» que acull l’espai Lichtkerk fins al 30 de juny.

Tornem a IMEX Frankfurt!

Activitats del Costa Brava Girona CB
06/06/2022

Per fi, després de dos anys de cancel·lacions, es va celebrar de nou la fira IMEX a Frankfurt i el Costa Brava Girona Convention Bureau va tornar a ser-hi present

Girona recupera l’activitat congressual

Notícies MICE
02/06/2022

El mes de maig, el Palau de Congressos de Girona ha rebut gairebé cinc mil assistents en diferents actes, tant públics com privats.

Nova referència enoturística a Costa Brava Girona

Activitats, Notícies MICE
17/05/2022

El nou celler de Peralada se suma a la proposta de turisme prèmium del Peralada Resort. El prestigiós estudi RCR Arquitectes, guanyador l’any 2017 del Premi Pritzker (els “Nobel” de l’arquitectura), ha estat l’encarregat de crear aquest espai per fer créixer la proposta enològica del Celler Peralada

ARXIU

The Costa Brava and Girona Pyrenees, a world full of ideas for your incentive trips and your meetings in rural settings

Destinació, Propostes
29/01/2017

Imagina’t formant part d’un equip on gaudiu d’activitats conjuntes, compartint estones d’oci saludable i participeu activament en sessions de treball. Imagina’t que ho fas en un indret on la natura t’envolta. Imagina`t que ets a la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Creix l’oferta del Costa Brava Girona Convention Bureau

Membres del CBGCB, Notícies MICE
16/01/2017

El Costa Brava Girona Convention Bureau reforça la seva oferta amb la incorporació de nous membres.

Dossier de congressos de l’Espai TER

Membres del CBGCB
16/01/2017

L’Espai Ter presenta el seu nou dossier de congressos, on els organitzadors professionals d’esdeveniments trobaran tota la informació sobre l’equipament i el seu entorn.

Renovació d’habitacions al Silken Park Hotel San Jorge

Membres del CBGCB, Notícies MICE
16/01/2017

La nova decoració de les habitacions suposarà una renovació completa del mobiliari, buscant un estil modern i confortable.

AGENDA Sports & Elements organitzarà la logística de transport i allotjament de TRANSPYR 2017

Membres del CBGCB, Notícies MICE
16/01/2017

AGENDA Sports Elements, empresa amb seu a Banyoles, serà l’encarregada de gestionar l’allotjament i els trasllats d’entrada i sortida de la propera TRANSPYR Grand Raid MTB que se celebrarà de l’11 al 17 de juny

8 convention venues with 8 different personalities

Propostes
15/01/2017

Imagina’t el millor escenari per compartir oportunitats i coneixement. Primer cal buscar una bona localització i trobar allotjament pels participants, els ponents, l’organització,…

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.