NOTÍCIES

Dragon Boat Fest

Notícies MICE
25/10/2022

Aquest setembre passat, l’estany de Banyoles ha estat l’escenari de la trobada DBanyoles’22, que va aplegar diversos esdeveniments entorn de l’activitat dragon boat.

Nou membre del Costa Brava Girona Convention Bureau

Membres del CBGCB, Notícies MICE
20/10/2022

La Fundació Emys se suma al grup d’empreses i institucions que donen suport al Costa Brava Girona Convention Bureau.

Costa Brava Girona al Meet Catalunya 2022

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
18/10/2022

El Costa Brava Girona Convention Bureau va participar en el Meet Catalunya 2022

Sis localitzacions a Costa Brava Girona per a esdeveniments amb personalitat pròpia

Destinació
17/10/2022

A Costa Brava Girona és possible trobar el lloc més adequat a cada tipus de congrés o de reunió, en localitats amb personalitat pròpia dotades de tots els serveis necessaris perquè tot surti perfecte.

Els esdeveniments associatius tornen amb força

Notícies MICE
08/10/2022

Després de dos anys d’edicions en línia i edicions híbrides, el festival de fotografia i natura MontPhoto recupera el format cent per cent presencial a la seu habitual, Lloret de Mar.

Costa Brava Weekend

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
29/09/2022

A finals de setembre va tenir lloc la trobada Costa Brava Weekend, amb divuit programadors de viatges de luxe i representants d’agències organitzadores d’esdeveniments de l’Estat i divuit representants d’empreses i entitats gironines del sector del turisme de negocis.

ARXIU

MontPhoto Fest 21, més presencial

Notícies MICE
07/10/2021

Un altre esdeveniment que recupera en part el format presencial ha estat MontPhoto, el clàssic festival de fotografia de natura.

El Girocamping torna amb forces renovades

Notícies MICE
04/10/2021

El Congrés Girocamping PRO torna el 2021 amb forces renovades al Palau de Congressos de Girona i presenta un complet programa d’activitats

The Meetings Space Autumn a Copenhaguen

Activitats del Costa Brava Girona CB
30/09/2021

Les trobades internacionals del sector MICE també van tornant al seu format habitual. És el cas de The Meetings Space Autumm, un esdeveniment que es va posposar l’any passat

Sea Otter Europe en versió completa

Notícies MICE
27/09/2021

La cinquena edició de la Sea Otter Europe ha marcat el retorn del seu programa complet, després de la celebració l’any passat d’una trobada limitada als esdeveniments esportius.

Presentació del Congrés Mundial de Turisme Esportiu

Notícies MICE
21/09/2021

A finals de setembre es va presentar a Barcelona i a Lloret de Mar el I Congrés Mundial de Turisme Esportiu

Primer Congrés de Pesca Sostenible

Notícies MICE
20/09/2021

La Costa Brava ha estat l’escenari del 1r Congrés de Pesca de Catalunya, amb seu a l’Hotel L’Azure, inaugurat recentment a Lloret de Mar

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.