NOTÍCIES

Més estrelles Michelin a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Notícies MICE
04/03/2021

L’oferta gastronòmica de les comarques gironines ha rebut vint-i-una estrelles Michelin, distribuïdes en setze restaurants de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

La Costa Brava Girona més autèntica

Activitats, Membres del CBGCB, Notícies MICE
26/09/2020

Cada racó de la Costa Brava i el Pirineu de Girona té una personalitat pròpia, conformada per un paisatge divers i el caràcter genuí de la seva gent

Vol en globus entre volcans

Activitats, Membres del CBGCB
10/09/2020

L’equip de Vol de Coloms ha adaptat la seva proposta de sortides en globus al pla de contingència dissenyat per Aviació Civil amb la finalitat d’oferir la màxima seguretat

Incentius entre vinyes a La Vinyeta

Activitats, Membres del CBGCB
31/08/2020

El Celler la Vinyeta és un projecte familiar, jove i dinàmic que a partir de la seva activitat vitivinícola ha apostat pel turisme sostenible d’incentius

Proposta d’activitats a l’aire lliure de l’Hotel Camiral

Activitats, Notícies MICE
13/08/2020

L’entorn privilegiat de l’Hotel Camiral & PGA Catalunya Resort ofereix un marc idoni per les activitats de team building a l’aire lliure.

Tecnologia gironina a les presentacions de les campanyes turístiques postconfinament

Membres del CBGCB, Notícies MICE
30/07/2020

L’empresa gironina La Caraba ha cobert els serveis audiovisuals d’alguns dels actes de presentació de campanyes de promoció turístiques

ARXIU

Socially responsible meetings tourism: RSC #inCostaBrava

Activitats, Membres del CBGCB, Notícies MICE
16/04/2019

During their corporate event on the Costa Brava, a group of 120 employees of an equipment company for the energy industry from Hamburg opted for socially responsible activity in the Montgrí, Medes Islands and Baix Ter Natural Park.

Peralada Resort estrenarà nous espais al setembre

Membres del CBGCB, Notícies MICE
09/04/2019

Pròximament, el Peralada Resort estrenarà dos nous espais de convencions i celebracions, i hem tingut ocasió de conèixer-ne alguns detalls abans no comencin a funcionar el proper mes de setembre. 

París obre les portes a l’oferta MICE de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
05/04/2019

Per segona vegada, assistim al Workshop Pure Meetings & Events, adreçat al sector del turisme de negocis del mercat francès.

Idees refrescants per a les reunions a l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar

Membres del CBGCB
02/04/2019

Tenim l’estiu a tocar i l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar complementa la seva oferta de reunions i esdeveniments amb propostes engrescadores de cara al bon temps i per a les estones lliures entre reunions o un cop acabada la feina.

Activitats per a equips actius amb ganes de gaudir de la natura

Activitats
26/03/2019

Amb vuit parcs naturals que ocupen una tercera part del territori de la demarcació de Girona, les propostes a l’aire lliure són una de les peticions més habituals.

Presents a la trobada anual del sector MICE a Madrid

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
26/03/2019

Com cada any, el Grupo Eventoplus organitza a Madrid l’esdeveniment Meetings & Incentives Summit (MIS), que aplega organitzadors d’esdeveniments, empreses del sector i representants de les destinacions en una jornada amb ponències, conferències i entrevistes.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.