NOTÍCIES

Nous associats

Membres del CBGCB
22/10/2023

El Costa Brava Girona Convention Bureau incorpora dos membres nous a l’oferta de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Activitats d’alta volada

Activitats
09/10/2023

Windoor Empuriabrava és un lloc ideal per a l’organització d’esdeveniments corporatius.

Presentació d’OGL Meetings a Barcelona

Activitats del Costa Brava Girona CB
04/10/2023

El Costa Brava Girona Convention Bureau (CBGCB) va col·laborar en l’organització de la presentació d’OGL Meetings a una vintena d’organitzadors d’esdeveniments.

Agències MICE i Premium d’Alemanya venen a conèixer la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Activitats del Costa Brava Girona CB
25/09/2023

L’Unexpected Costa Brava & Girona Pyrenees Workshop va aplegar quinze agències MICE i Premium d’Alemanya.

Incentius amb impacte real i positiu que marquen la diferència

Activitats
14/09/2023

Uniu-vos a nosaltres en aquest viatge cap a un futur més sostenible i descobriu com el vostre pròxim esdeveniment empresarial pot marcar la diferència

Reinventeu els vostres incentius a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Destinació
04/09/2023

A la Costa Brava i el Pirineu de Girona descobrireu una nova manera de treballar, que fa possible gaudir de reunions productives i també participar en experiències per cohesionar i incentivar equips de treball i grups de professionals.

ARXIU

MIS Eventoplus

Activitats del Costa Brava Girona CB
31/05/2022

De nou, hem participat en la trobada anual que convoca el Grupo Eventoplus a Madrid, que ha reunit a més de quatre-cents professionals del turisme de negoci.

60th MedCruise General Assembly

Notícies MICE
30/05/2022

L’Associació de Ports de Creuers de la Mediterrània, MedCruise, va triar la Costa Brava com a seu de la seva 60a Assemblea General.

Girona, capital del raonament probatori

Notícies MICE
28/05/2022

Durant una setmana sencera, la primera edició del congrés internacional de raonament probatori Michele Taruffo Girona Evidence Week va aplegar a 800 juristes professionals i acadèmics internacionals.

L’assemblea del Lloret Convention Bureau es reuneix a l’Azure

Notícies MICE
25/05/2022

La Trobada Anual i XI Assemblea General dels membres del Lloret Convention Bureau es va fer de nou en format presencial a l’Hotel l’Azure,

Nova referència enoturística a Costa Brava Girona

Activitats, Notícies MICE
17/05/2022

El nou celler de Peralada se suma a la proposta de turisme prèmium del Peralada Resort. El prestigiós estudi RCR Arquitectes, guanyador l’any 2017 del Premi Pritzker (els “Nobel” de l’arquitectura), ha estat l’encarregat de crear aquest espai per fer créixer la proposta enològica del Celler Peralada

M&I Spring Forum a Sevilla

Activitats del Costa Brava Girona CB
12/05/2022

Més de cinc-cents professionals del sector MICE vam participar en l’edició d’enguany del M&I Spring Forum Europe, celebrat a Sevilla després de dos anys d’ajornament.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.