NOTÍCIES

El sector MICE gironí es forma per organitzar esdeveniments més sostenibles

Activitats del Costa Brava Girona CB
09/09/2022

Des del Costa Brava Girona Convention Bureau s’impulsen dues formacions per tal de fomentar l’aprenentatge sobre com organitzar esdeveniments d’empremta més sostenible.

Cimera del Basque Culinary Center

Notícies MICE
25/06/2022

Girona i la Costa Brava han acollit per primera vegada la cimera gastronòmica organitzada pel Basque Culinary Center amb el títol «Comida que acoge», i la reunió anual del Consell Internacional del Basque Culinary Center.

Esdeveniments corporatius

Notícies MICE
21/06/2022

Tal com està passant al sector associatiu, els organitzadors MICE corporatius tornen a portar les seves reunions i esdeveniments al format presencial.

Dalí porta la Costa Brava a Bèlgica

Activitats del Costa Brava Girona CB
10/06/2022

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i la Fundació Gala – Salvador Dalí van organitzar una acció promocional a la ciutat belga de Gant aprofitant l’exposició immersiva «Inside Dalí» que acull l’espai Lichtkerk fins al 30 de juny.

Girona recupera l’activitat congressual

Notícies MICE
02/06/2022

El mes de maig, el Palau de Congressos de Girona ha rebut gairebé cinc mil assistents en diferents actes, tant públics com privats.

Nova referència enoturística a Costa Brava Girona

Activitats, Notícies MICE
17/05/2022

El nou celler de Peralada se suma a la proposta de turisme prèmium del Peralada Resort. El prestigiós estudi RCR Arquitectes, guanyador l’any 2017 del Premi Pritzker (els “Nobel” de l’arquitectura), ha estat l’encarregat de crear aquest espai per fer créixer la proposta enològica del Celler Peralada

ARXIU

Taula del sector MICE a Girona

Notícies MICE
30/04/2021

Professionals relacionats amb el turisme de negocis es reuniran cada mes amb l’objectiu de treballar conjuntament

Instal·lacions sostenibles per a l’activitat MICE

Membres del CBGCB
26/04/2021

El Celler La Vinyeta ha posat en marxa una instal·lació pionera per al control i la depuració de les aigües procedents de l’elaboració de vins.

Amb la força del drac

Activitats
20/04/2021

Si veieu grups d’empresa remant intensament en “dragon boats” a l’estany de Banyoles, no els destorbeu: estan treballant.

Fira comercial Citrium World

Membres del CBGCB, Notícies MICE
12/04/2021

L’Evenia Olympic Palace de Lloret de Mar ha estat la seu de la Fira Citrium World.

Sis recomanacions per enfocar un esdeveniment en línia

General
06/04/2021

Carles Ruiz, director de Divertimento, ha identificat sis aspectes fonamentals a l’hora d’organitzar un esdeveniment virtual.

Hotel Empordà Golf: ben connectat per la nova realitat MICE

Membres del CBGCB
30/03/2021

L’Hotel Empordà Golf, situat en una ubicació privilegiada i envoltat de dos dels millors camps de golf de la Costa Brava, reuneix les condicions necessàries per acollir esdeveniments de tot tipus, incloent-hi els formats híbrids.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.