NOTÍCIES

Nous associats

Membres del CBGCB
22/10/2023

El Costa Brava Girona Convention Bureau incorpora dos membres nous a l’oferta de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Activitats d’alta volada

Activitats
09/10/2023

Windoor Empuriabrava és un lloc ideal per a l’organització d’esdeveniments corporatius.

Presentació d’OGL Meetings a Barcelona

Activitats del Costa Brava Girona CB
04/10/2023

El Costa Brava Girona Convention Bureau (CBGCB) va col·laborar en l’organització de la presentació d’OGL Meetings a una vintena d’organitzadors d’esdeveniments.

Agències MICE i Premium d’Alemanya venen a conèixer la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Activitats del Costa Brava Girona CB
25/09/2023

L’Unexpected Costa Brava & Girona Pyrenees Workshop va aplegar quinze agències MICE i Premium d’Alemanya.

Incentius amb impacte real i positiu que marquen la diferència

Activitats
14/09/2023

Uniu-vos a nosaltres en aquest viatge cap a un futur més sostenible i descobriu com el vostre pròxim esdeveniment empresarial pot marcar la diferència

Reinventeu els vostres incentius a la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Destinació
04/09/2023

A la Costa Brava i el Pirineu de Girona descobrireu una nova manera de treballar, que fa possible gaudir de reunions productives i també participar en experiències per cohesionar i incentivar equips de treball i grups de professionals.

ARXIU

Nous serveis per a empreses a Mas Rosset

Membres del CBGCB, Notícies MICE
26/02/2021

Mas Rosset reforça la seva oferta amb noves instal·lacions i serveis especialment adreçats al client corporatiu. 

Costa Brava Girona: una destinació preparada per inspirar els esdeveniments que vindran

Membres del CBGCB, Notícies MICE
02/02/2021

Tres professionals del sector MICE de Costa Brava Girona comparteixen la seva proposta per respondre a les necessitats dels organitzadors.

Idees per als incentius que vindran

Notícies MICE, Propostes
07/01/2021

Us proposem idees de propostes genuïnes i sostenibles que permeten mantenir les mesures d’autoprotecció i distància social.

Publicacions al blog 2021

General
01/01/2021

Publicacions al blog 2021 + info La Costa Brava i el Pirineu de Girona reforcen… + info Els esdeveniments tornen a arrencar #inCostaBrava #inPyrenees + info Tornen els fam trips! + info El MICE gironí, present a les campanyes del Catalunya… + info Escape room des del mòbil i personalitzat + info Tecnologia i teambuilding a L’Azure + info Tornem a París! + info Hewlett Packard prepara el 2022 amb una reunió presencial… + info MontPhoto Fest 21, més presencial + info El Girocamping torna amb forces renovades + info The Meetings Space Autumn a Copenhaguen + info Sea Otter Europe en versió completa + info Presentació del Congrés Mundial de Turisme Esportiu + info Primer Congrés de Pesca Sostenible + info Experiències d’incentiu a s’Agaró + info Bootcamp al Torremirona Relais Hotel Golf & Spa + info El xef Paco Pérez dirigeix l’oferta gastronòmica del Peralada… + info Esdeveniments a la Ciutat Esportiva de Blanes + info Casa Anamaria, en exclusiva + info Tornem als fòrums MICE + inf

La Costa Brava i el Pirineu de Girona: terra de contrastos

Destinació
12/12/2020

Ubicat entre la frontera francesa i Barcelona, el territori de la Costa Brava i el Pirineu de Girona presenta una diversitat única de paisatges en menys d’una hora de trajecte

Trobada anual del sector de turisme gironí

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
10/12/2020

La Jornada Virtual Interclubs ha estat el primer acte organitzat a través de la nova plataforma promocional digital del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.