NOTÍCIES

El Costa Brava Girona Convention Bureau amplia la seva oferta amb nous membres

Membres del CBGCB
20/03/2019

Hem engegat 2019 amb noves incorporacions a l’oferta de turisme de negocis del Costa Brava Girona Convention Bureau, amb una presència important d’empreses de la Garrotxa que reforcen la proposta MICE #inPyrenees 🏔 ALLOTJAMENTS Mas Bosch 1526 Situada a l’Alt Empordà, aquesta masia fortificada del segle XVI, ara reconvertida en hotel-boutique, ofereix una estada exclusiva enmig de la natura. Compta amb sales de reunions perfectament equipades per acollir fins a 120 persones i una gastronomia a base de productes de quilòmetre zero. Hotel Vall de Bas Prop de la zona volcànica de la Garrotxa, aquesta masia reformada ofereix allotjament i cinc sales de reunions amb els equips audiovisuals més avançats i totes les comoditats necessàries per a celebrar reunions amb el màxim confort. Hotel l’Azure Prop de la zona volcànica de la Garrotxa, aquesta masia reformada ofereix allotjament i cinc sales de reunions amb els equips audiovisuals més avançats i totes les comoditats necessàries per celebrar

La Mobile Week es planta a Girona

Notícies MICE
21/02/2019

Una setmana abans del Mobile World Congress, Girona acollirà un seguit d’activitats al voltant de la tecnologia que s’organitzaran en diversos espais de la ciutat.

L’oferta gironina de MICE, convidada estrella a la gala d’aniversari de SOP Events

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
15/02/2019

La Costa Brava i el Pirineu de Girona va ser la destinació convidada a la gala d’aniversari de SOP Events, una de les agències d’esdeveniments i reunions més importants de Tolosa de Llenguadoc.

El CBGCB presenta el seu pla d’acció als empresaris de turisme de negoci gironins

Notícies MICE
04/02/2019

L’any 2018 es tanca amb prop de dues-centes peticions de negoci i es presenta una proposta d’activitats innovadores i de qualitat.

La Costa Brava i el Pirineu de Girona promocionen la seva oferta MICE a l’IBTM World

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
09/12/2018

Els representants del Costa Brava Girona Convention Bureau s’han reunit amb més de 50 professionals d’agències d’arreu del món durant els tres dies que ha durat l’IBTM World

Les empreses franceses s’interessen per la demarcació de Girona com a destinació MICE

Activitats del Costa Brava Girona CB, Notícies MICE
15/10/2018

El CBGCB promociona l’oferta de turisme de reunions i esdeveniments de la demarcació de Girona entre vuitanta representants d’empreses organitzadores d’esdeveniments del sud de França.

ARXIU

Dossier de congressos de l’Espai TER

Membres del CBGCB
16/01/2017

L’Espai Ter presenta el seu nou dossier de congressos, on els organitzadors professionals d’esdeveniments trobaran tota la informació sobre l’equipament i el seu entorn.

Renovació d’habitacions al Silken Park Hotel San Jorge

Membres del CBGCB, Notícies MICE
16/01/2017

La nova decoració de les habitacions suposarà una renovació completa del mobiliari, buscant un estil modern i confortable.

AGENDA Sports & Elements organitzarà la logística de transport i allotjament de TRANSPYR 2017

Membres del CBGCB, Notícies MICE
16/01/2017

AGENDA Sports Elements, empresa amb seu a Banyoles, serà l’encarregada de gestionar l’allotjament i els trasllats d’entrada i sortida de la propera TRANSPYR Grand Raid MTB que se celebrarà de l’11 al 17 de juny

Tendències MICE, a debat

Activitats del Costa Brava Girona CB
26/12/2016

“Com potenciar el producte MICE del nostre negoci?”va posar de manifest l’efectivitat de les aliances entre els membres del Costa Brava Girona Convention Bureau a l’hora de bastir propostes interessants i creatives amb valor afegit per l’organitzador professional.

Presents a l’esdeveniment MICE de l’any

Activitats del Costa Brava Girona CB
26/12/2016

El Costa Brava Girona Convention Bureau participa, un any més, a la gran fira MICE internacional.

Activitat d’incentiu a tres mans

Activitats
26/12/2016

Burricleta iPad Quest es la proposta conjunta de La Costa Golf & Beach Resort, Humanside Experiences i Ocitània.

DARRERS TWEETS

LES NOVETATS MICE AL TEU CORREU

PATRONAT DE TURISME COSTA BRAVA GIRONA SA tractarà les meves dades personals amb la finalitat de processar la meva sol·licitud de subscripció i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre les seves activitats, així com per complir les seves obligacions legals i enviar-me comunicacions (fins i tot per mitjans electrònics) sobre altres activitats que es puguin ajustar al meu perfil. La política de privacitat indica com puc exercir els meus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició.