El congrés sobre tecnologies de l’aigua ecoSTP converteix Girona en el WaterHub del sud d’Europa

La Maite Pijuan, de l’Institut Català d’Investigació de l’Aigua (ICRA), i l’Ignasi Rodríguez, de la Universitat de Girona (UdG), ens acosten els motius de l’èxit de l’edició celebrada a Girona del l’ecoSTP, un congrés internacional per discutir les darreres tecnologies per a l’estalvi d’aigua, que aconsegueix duplicar el nombre d’assistents.
Read More

Gala Michelin 2017

La celebració de la Gala Michelin 2017 a Girona va situar la destinació al centre de les mirades dels amants de la gastronomia
Read More

1st GIRONA EPIPED COURSE

Setanta neuròlegs i pediatres procedents de diversos països europeus van participar en el curs internacional de epilèpsia pediàtrica EPIPED.
Read More

Gordon Research Conferences

Per tercer any consecutiu, les Gordon Research Conferences han triat les comarques gironines per celebrar part de les seves conferències i seminaris de 2016, on líders de la investigació d’avantguarda en biologia, química i ciències físiques presenten els darrers avenços científics.
Read More

Seminari d’AEDEMO

La ciutat de Girona va ser la seu de la trobada de referència del sector de televisió a l’Estat Espanyol. Prop de 350 professionals de l’entorn de la televisió i el màrqueting es van reunir durant tres dies per assistir a les intervencions de 37 ponents al 32è Seminari de Televisió Multipantalla organitzat per AEDEMO, l’Associació Espanyola d’Estudis de Mercat, Màrqueting i Opinió.
Read More

TBEX

700 participants, 50 conferenciants de 39 països diferents, 22 milions d’impressions a Twitter amb un impacte econòmic de més de mig milió d’euros, la col.laboració de totes les institucions públiques de les nostres comarques i de 722 empreses gironines.
Read More

Conferències de patrocini InfinitC

Les Conferències de Patrocini InfinitC són tota una referència en la matèria, que aplega a professionals del màrqueting, la comunicació, el patrocini i la publicitat vinguts de diferents punts de l’estat. En aquesta ocasió, a més celebraven la desena edició.
Read More